VALİ ŞERİF YILMAZ’IN BABALAR GÜNÜ MESAJI

DİĞER 16.06.2017 - 14:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4577+ kez okundu.
 

VALİ ŞERİF YILMAZ’IN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Her yıl haziran ayının 3. Pazar günü kutladığımız “Babalar Günü'nü” bu yıl 18 Haziran Pazar günü kutlayacağız.
Tarihimiz boyunca Milletimizin en önemli değerlerinin başında aile kurumu gelmiştir. Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapımızın da en temel direği Babalardır.    Üstlenmiş oldukları sorumluluklarıyla, ailelerinin huzur ve mutluluğu için, maddi-manevi ihtiyaçlarını karşılamak için özveriyle çalışan babalar, tecrübeleriyle de her zaman aile fertlerine yol gösterici olmuşlardır.    Bu duygu ve düşüncelerle tüm babaların bu özel gününü kutluyor, aileleriyle birlikte mutlu huzurlu yarınlar diliyorum.  
Her yıl haziran ayının 3. Pazar günü kutladığımız “Babalar Günü'nü” bu yıl 18 Haziran Pazar günü kutlayacağız.

Tarihimiz boyunca Milletimizin en önemli değerlerinin başında aile kurumu gelmiştir. Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapımızın da en temel direği Babalardır. 

 

Üstlenmiş oldukları sorumluluklarıyla, ailelerinin huzur ve mutluluğu için, maddi-manevi ihtiyaçlarını karşılamak için özveriyle çalışan babalar, tecrübeleriyle de her zaman aile fertlerine yol gösterici olmuşlardır. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm babaların bu özel gününü kutluyor, aileleriyle birlikte mutlu huzurlu yarınlar diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.