RAMAZAN FİNALİ MÜMİN SARIKAYA KONSERİ İLE SONA ERDİ

DİĞER 23.06.2017 - 13:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3690+ kez okundu.
 

RAMAZAN FİNALİ MÜMİN SARIKAYA KONSERİ İLE SONA ERDİ

Burdur Belediyesi Ramazan Erkinlikleri kapsamında sahne alan 'Ben Yoruldum Hayat' şarkısıyla sevilen Mümin Sarıkaya, Burdurlulara unutulmaz bir gece yaşattı.
Burdur Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ramazan Etkinlikleri devam ediyor. Dillerden düşmeyen 'Ben Yoruldum Hayat' şarkısıyla sevilen Mümin Sarıkaya, Burdurlular için eski otogar alanında sahne aldı. Kendi bestelerinin yanı sıra ve unutulmaz eserleri de yorumlayan Sanatçı Mümin Sarıkaya, Burdurluların beğenisini topladı. Konseri Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, belediye meclis üyeleri çok sayıda vatandaş izledi. Sanatçı Mümin Sarıkaya’ya verdiği konserden dolayı teşekkür eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Erengiz, etkinliğin anısına sanatçıya plaket ve çiçek verdi. Konserde konuşan Başkan Ercengiz, “Mümin Sarıkaya Anadolu’nun bütün ezgilerini bize yaşattı. Kendisine teşekkür ediyorum. Allah dirliğimizi, birliğimizi, ağzımızın tadını bozmasın. Biz birbirimize sarılalım ve Ulu Önder Atatürk’ün bize işaret ettiği o çağdaş ülkeler düzeyine çıkabilmek için birbirimize daha çok sarılalım. Mümin Sarıkaya ve ekibini teşekkür ediyorum.” diye konuştu.  
Burdur Belediyesi Ramazan Erkinlikleri kapsamında sahne alan 'Ben Yoruldum Hayat' şarkısıyla sevilen Mümin Sarıkaya, Burdurlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

Burdur Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ramazan Etkinlikleri devam ediyor. Dillerden düşmeyen 'Ben Yoruldum Hayat' şarkısıyla sevilen Mümin Sarıkaya, Burdurlular için eski otogar alanında sahne aldı. Kendi bestelerinin yanı sıra ve unutulmaz eserleri de yorumlayan Sanatçı Mümin Sarıkaya, Burdurluların beğenisini topladı.

Konseri Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, belediye meclis üyeleri çok sayıda vatandaş izledi.

Sanatçı Mümin Sarıkaya’ya verdiği konserden dolayı teşekkür eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Erengiz, etkinliğin anısına sanatçıya plaket ve çiçek verdi.

Konserde konuşan Başkan Ercengiz, “Mümin Sarıkaya Anadolu’nun bütün ezgilerini bize yaşattı. Kendisine teşekkür ediyorum. Allah dirliğimizi, birliğimizi, ağzımızın tadını bozmasın. Biz birbirimize sarılalım ve Ulu Önder Atatürk’ün bize işaret ettiği o çağdaş ülkeler düzeyine çıkabilmek için birbirimize daha çok sarılalım. Mümin Sarıkaya ve ekibini teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.