KARAMANLI 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ PARKI TÖRENLE AÇILDI

DİĞER 16.07.2017 - 11:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4588+ kez okundu.
 

KARAMANLI 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ PARKI TÖRENLE AÇILDI

Vali Şerif Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Karamanlı İlçesinde düzenlenen törende, Karamanlı Belediyesi 15 Temmuz Şehitleri Parkı ve Şehit Piyade Uzman Çavuş Ali YILMAZ Parkı'nın Açılışını yaptı.
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu 15 Temmuz silahlı darbe girişimini bozguna uğratan halkımız günlerce sokakları, meydanları boş bırakmayarak istiklaline ve istikbaline sahip çıkma konusundaki kararlılığını ortaya koymuştur.şehitlerimiz ve gazilerimiz 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle dirayet ve kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz şehitlerimiz kalbimizdeki mümtaz yerlerini her zaman muhafaza edeceklerdir. 15 Temmuz darbe girişiminde 249 şehidimiz var rabbim onları şevkat  ve merhameti ile ödüllendirsin. Bizler 15 Temmuz’u unutmadık unutmayacağız. Burdur Valisi Şerif Yılmaz. Karamanlı şehitler parkının açılışında yaptığı konuşmada:halkın ve ülkemizin güvenliğinin sağlanması için Suriye topraklarında Elbab kentine Türk ordusu tarafından yapılan “Fırat” kalkanı operasyonu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ali Yılmaz evladımızın hatırasının yaşatılması için parkın ve 15 Temmuz şehitleri parkının açılışı için sizlerle beraberiz. Yılmaz, konuşmasına devam ederek öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize ise sağlıklı ve sıhhatli yarınlar diliyorum. 15 Temmuz dediğimiz zaman sadece üniformamızı çalmış tankımızı, uçağı, ve silahımızı çalmış hırsızların gerçekleştirdiği bildiğimiz askeri darbe değildir. 15 Temmuz ülkemiz coğrafyası etrafındaki devam eden halen süren bölgenin yeniden yapılandırılması yeniden haritalarının çizilmesi yeniden paylaşılması hevesinin bir sonucudur. Bunun Türkiye ayağını da içimizde beslediğimiz o hırsızlar tarafından ortaya konulmasıdır. Hırsızlar diyorum. Soruları çalarak bu askeri okullara girdiler. Soruları çalarak o hakim, savcı koltuğuna oturdular. Soruları çalarak devletin diğer kurum ve kuruluşları içinde yuvalardılar. Mayası bozuk olan o hırsızların yaptığı eylemin sonucu da mayası bozuk olur şekilde olur. Onun için 15 Temmuz gecesi bu millet Cumhurbaşkanımızın da çağrısı üzerine sokaklara çıktı. Yine askerimizin içinde bulunan polisimizin içinde bulunan vatansever evlatlarının bu hainlere karşı ise milletle beraber karşı konulması ile beraber o çaldıkları üniformalar çıkartılmak suretiyle sabahtan itibaren hainler adalete teslim edildi. Çünkü bir Türk askeri hiçbir zaman sancağını canı pahasına da olsa terk etmez onun için sancağı namustur onu düşmana vermez, veremez ama bu şerefsizler üzerindeki elbiseye dahi sahip çıkamayacak kadar adi ve şerefsizlerdir. Onun için o sabah çıplak vaziyette üzerlerine almış oldukları hırsızlık malını millete iadesiyle beraber teslim alındı. Bu gün adalet önünde hesap veriyorlar dedi. Konuşmaların ardından açılışlara geçildi. Vali Şerif Yılmaz ve beraberindekiler 15 Temmuz “Milli Birlik Yürüyüşüne” katılmak üzere merkeze döndüler.          
Vali Şerif Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Karamanlı İlçesinde düzenlenen törende, Karamanlı Belediyesi 15 Temmuz Şehitleri Parkı ve Şehit Piyade Uzman Çavuş Ali YILMAZ Parkı'nın Açılışını yaptı.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu 15 Temmuz silahlı darbe girişimini bozguna uğratan halkımız günlerce sokakları, meydanları boş bırakmayarak istiklaline ve istikbaline sahip çıkma konusundaki kararlılığını ortaya koymuştur.şehitlerimiz ve gazilerimiz 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle dirayet ve kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz şehitlerimiz kalbimizdeki mümtaz yerlerini her zaman muhafaza edeceklerdir. 15 Temmuz darbe girişiminde 249 şehidimiz var rabbim onları şevkat  ve merhameti ile ödüllendirsin. Bizler 15 Temmuz’u unutmadık unutmayacağız.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz. Karamanlı şehitler parkının açılışında yaptığı konuşmada:halkın ve ülkemizin güvenliğinin sağlanması için Suriye topraklarında Elbab kentine Türk ordusu tarafından yapılan “Fırat” kalkanı operasyonu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ali Yılmaz evladımızın hatırasının yaşatılması için parkın ve 15 Temmuz şehitleri parkının açılışı için sizlerle beraberiz.

Yılmaz, konuşmasına devam ederek öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize ise sağlıklı ve sıhhatli yarınlar diliyorum. 15 Temmuz dediğimiz zaman sadece üniformamızı çalmış tankımızı, uçağı, ve silahımızı çalmış hırsızların gerçekleştirdiği bildiğimiz askeri darbe değildir. 15 Temmuz ülkemiz coğrafyası etrafındaki devam eden halen süren bölgenin yeniden yapılandırılması yeniden haritalarının çizilmesi yeniden paylaşılması hevesinin bir sonucudur. Bunun Türkiye ayağını da içimizde beslediğimiz o hırsızlar tarafından ortaya konulmasıdır. Hırsızlar diyorum. Soruları çalarak bu askeri okullara girdiler. Soruları çalarak o hakim, savcı koltuğuna oturdular. Soruları çalarak devletin diğer kurum ve kuruluşları içinde yuvalardılar. Mayası bozuk olan o hırsızların yaptığı eylemin sonucu da mayası bozuk olur şekilde olur. Onun için 15 Temmuz gecesi bu millet Cumhurbaşkanımızın da çağrısı üzerine sokaklara çıktı.

Yine askerimizin içinde bulunan polisimizin içinde bulunan vatansever evlatlarının bu hainlere karşı ise milletle beraber karşı konulması ile beraber o çaldıkları üniformalar çıkartılmak suretiyle sabahtan itibaren hainler adalete teslim edildi. Çünkü bir Türk askeri hiçbir zaman sancağını canı pahasına da olsa terk etmez onun için sancağı namustur onu düşmana vermez, veremez ama bu şerefsizler üzerindeki elbiseye dahi sahip çıkamayacak kadar adi ve şerefsizlerdir. Onun için o sabah çıplak vaziyette üzerlerine almış oldukları hırsızlık malını millete iadesiyle beraber teslim alındı. Bu gün adalet önünde hesap veriyorlar dedi.

Konuşmaların ardından açılışlara geçildi. Vali Şerif Yılmaz ve beraberindekiler 15 Temmuz “Milli Birlik Yürüyüşüne” katılmak üzere merkeze döndüler.          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.