ADAY İŞ ADAMINDAN BURDUR ASKON ŞUBESİNE ZİYARET

EKONOMİ 21.07.2017 - 22:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4550+ kez okundu.
 

ADAY İŞ ADAMINDAN BURDUR ASKON ŞUBESİNE ZİYARET

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, 9 Eylül’de Genel Kurula gidiyor. Genel Başkan Adayı olan İşadamı Hasan Ali Cesur, ASKON Burdur Şubesi’ne ziyarette bulundu
Denizli’deki ziyaretini tamamladıktan sonra Burdur’a gelen Genel Başkan Adayı olan İşadamı Hasan Ali Cesur, Burdur ASKON Şubesi üyeleriyle birlikte Keyifli Et Restoranında yemekte buluştu. Yemek programının ardından gazetecilere açıklamada bulunan Cesur, "merhum Necmettin Erbakan’ın tavsiyesiyle Türkiye’de üreten, faaliyet yapan Anadolu Aslanlarının milli ve manevi unsurlarla bir araya gelerek bir sinerji oluşturması ve bir birlik göstererek işadamlarının kurduğu bir dernek olduğunu belirtti." Cesur, “Malümunuz genel kurul süreci başlamıştır. Kısmetse 9 Eylül’de Genel Kurula gideceğiz. Bendeniz de yönetim kurulundaki arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Genel Başkanı Adayıyım. Bu vesile ile hem Burdur şubemiz ile hemhal olmak Burdur şubemizin problemlerini, taleplerini yerinde dinlemek, görmek ve bir kardeş muhabbeti havasında istişare yapmak için buradayız. Bizi hoş ve sıcak ortamda ağırladıkları için başta Burdur Başkanıma ve değerli yönetimine çok teşekkür ediyorum” Dedi.   ASKON Burdur Şube Başkanı Volkan Mengi ‘de misafirlerine ve yönetim kurulu üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek “Genel merkezin istişaresiyle Hasan Ali Cesur beyfendinin adaylığı söz konusu oldu. Biz ASKON Burdur Şubesi olarak 15. ve 16. Başkanlar Kurulunda da Hasan ağabeyimizin bu işi yapabileceğine, bu işe gönül verdiğine, bu işte bütün gücüyle var olabileceğine inandığımızı ve adaylığını desteklediğimizi hem İstanbul hem de Burdur kamuoyuna açıkladık. Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler de inşallah genel kurulda  Burdur delegeleriyle beraber Hasan başkanımı genel merkez kongresinde onu başkan yapmak için elimizden geldiğince mücadeleyi vereceğiz.” Dedi. Mevcut Genel Başkanları Mustafa Koca’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Mengi, ziyaretlerinden dolayı ASKON Genel Başkan Adayı olan İşadamı Hasan Ali Cesur’a teşekkür etti.   Burdur'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Adayı Cesur, STK ların katıldığı Kudüs Basın Açıklamasına katıldıktan sonra karayolu ile planlanan Antalya Şubesi ziyareti için Burdur'dan ayrıldı.  
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, 9 Eylül’de Genel Kurula gidiyor. Genel Başkan Adayı olan İşadamı Hasan Ali Cesur, ASKON Burdur Şubesi’ne ziyarette bulundu

Denizli’deki ziyaretini tamamladıktan sonra Burdur’a gelen Genel Başkan Adayı olan İşadamı Hasan Ali Cesur, Burdur ASKON Şubesi üyeleriyle birlikte Keyifli Et Restoranında yemekte buluştu.

Yemek programının ardından gazetecilere açıklamada bulunan Cesur, "merhum Necmettin Erbakan’ın tavsiyesiyle Türkiye’de üreten, faaliyet yapan Anadolu Aslanlarının milli ve manevi unsurlarla bir araya gelerek bir sinerji oluşturması ve bir birlik göstererek işadamlarının kurduğu bir dernek olduğunu belirtti." Cesur, “Malümunuz genel kurul süreci başlamıştır. Kısmetse 9 Eylül’de Genel Kurula gideceğiz. Bendeniz de yönetim kurulundaki arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Genel Başkanı Adayıyım. Bu vesile ile hem Burdur şubemiz ile hemhal olmak Burdur şubemizin problemlerini, taleplerini yerinde dinlemek, görmek ve bir kardeş muhabbeti havasında istişare yapmak için buradayız. Bizi hoş ve sıcak ortamda ağırladıkları için başta Burdur Başkanıma ve değerli yönetimine çok teşekkür ediyorum” Dedi.

 

ASKON Burdur Şube Başkanı Volkan Mengi ‘de misafirlerine ve yönetim kurulu üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek “Genel merkezin istişaresiyle Hasan Ali Cesur beyfendinin adaylığı söz konusu oldu. Biz ASKON Burdur Şubesi olarak 15. ve 16. Başkanlar Kurulunda da Hasan ağabeyimizin bu işi yapabileceğine, bu işe gönül verdiğine, bu işte bütün gücüyle var olabileceğine inandığımızı ve adaylığını desteklediğimizi hem İstanbul hem de Burdur kamuoyuna açıkladık. Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler de inşallah genel kurulda  Burdur delegeleriyle beraber Hasan başkanımı genel merkez kongresinde onu başkan yapmak için elimizden geldiğince mücadeleyi vereceğiz.” Dedi. Mevcut Genel Başkanları Mustafa Koca’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Mengi, ziyaretlerinden dolayı ASKON Genel Başkan Adayı olan İşadamı Hasan Ali Cesur’a teşekkür etti.

 

Burdur'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Adayı Cesur, STK ların katıldığı Kudüs Basın Açıklamasına katıldıktan sonra karayolu ile planlanan Antalya Şubesi ziyareti için Burdur'dan ayrıldı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.