ÖZEL GÜNÜNDE ZABITA BAŞKAN’I ZİYARET ETTİ.

GÜNDEM 06.09.2017 - 18:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3861+ kez okundu.
 

ÖZEL GÜNÜNDE ZABITA BAŞKAN’I ZİYARET ETTİ.

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 191. yıl dönümü nedeniyle Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Zabıta Müdürü Şaban Kırcı ve Zabıta Personeli katıldı. Zabıta Memuru Ebru Daşdan Zabıta Müdürlüğü çalışanları adına Başkan Ercengiz’e çiçek takdim etti. Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin özverili bir şekilde çalıştığını belirten Başkan Ercengiz; “İnsanların birbirini tanıdığı küçük bir ilde görev yapmanızın zorluğunu bilen birisiyim. Sizler yapmış olduğunuz görevleri en iyi şekilde layıkıyla yapmaya gayret ediyorsunuz. Bu vesileyle vatandaşlarımızın güvenliği, sağlığı ve mutluluğu için gecesini gündüzüne katarak özveri ile çalışan Zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyorum” dedi.  
Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 191. yıl dönümü nedeniyle Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Zabıta Müdürü Şaban Kırcı ve Zabıta Personeli katıldı. Zabıta Memuru Ebru Daşdan Zabıta Müdürlüğü çalışanları adına Başkan Ercengiz’e çiçek takdim etti.

Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin özverili bir şekilde çalıştığını belirten Başkan Ercengiz; “İnsanların birbirini tanıdığı küçük bir ilde görev yapmanızın zorluğunu bilen birisiyim. Sizler yapmış olduğunuz görevleri en iyi şekilde layıkıyla yapmaya gayret ediyorsunuz. Bu vesileyle vatandaşlarımızın güvenliği, sağlığı ve mutluluğu için gecesini gündüzüne katarak özveri ile çalışan Zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.