CİVAN; BİZ SORUMLULUĞUMUZ YERİNE GETİRDİK

DİĞER 04.10.2017 - 12:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2472+ kez okundu.
 

CİVAN; BİZ SORUMLULUĞUMUZ YERİNE GETİRDİK

S.S. Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Civan inşaatı devam eden Bucak Sağlık Yüksekokulu ile ilgili açıklama yaptı.
S.S. Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Civan; “Sivil toplum kuruluşu olarak Bucak ilçemizde eğitimin gelişmesi için üzerimize düşeni yapmak amacıyla 2016 yılında Sağlık Yüksek Okulu için protokol imzaladık” diyerek, protokol gereğini kooperatif olarak yerine getirdiklerini belirtti. S.S. Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Civan; “19 Şubat 2016 tarihinde S.S. Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifimiz adına ben, Makü adına Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz ve dönemin Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu protokol imzaladık. Protokolün amacı Bucak ilçemize güzel nezih bir eğitim öğretim yuvası kazandırmak olup, buna göre kooperatif ile belediye ve üniversite arasında karşılıklı iyi niyet kuralları çerçevesinde bir anlaşma yapılmıştır. İlgili protokolün 4. Maddesi ve 8.Maddesi S.S. Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin sorumluluklarını belirtmektedir. Biz S.S. Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak sorumluluklarımızı yerine getirdik. Bundan sonraki sorumluk protokole imza atan kurum ve kuruluşlarındır.” dedi  
S.S. Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Civan inşaatı devam eden Bucak Sağlık Yüksekokulu ile ilgili açıklama yaptı.

S.S. Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Civan; “Sivil toplum kuruluşu olarak Bucak ilçemizde eğitimin gelişmesi için üzerimize düşeni yapmak amacıyla 2016 yılında Sağlık Yüksek Okulu için protokol imzaladık” diyerek, protokol gereğini kooperatif olarak yerine getirdiklerini belirtti.

S.S. Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Civan; “19 Şubat 2016 tarihinde S.S. Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifimiz adına ben, Makü adına Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz ve dönemin Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu protokol imzaladık. Protokolün amacı Bucak ilçemize güzel nezih bir eğitim öğretim yuvası kazandırmak olup, buna göre kooperatif ile belediye ve üniversite arasında karşılıklı iyi niyet kuralları çerçevesinde bir anlaşma yapılmıştır. İlgili protokolün 4. Maddesi ve 8.Maddesi S.S. Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin sorumluluklarını belirtmektedir. Biz S.S. Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak sorumluluklarımızı yerine getirdik. Bundan sonraki sorumluk protokole imza atan kurum ve kuruluşlarındır.” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.