BAŞKAN MENGİ GÖREV BAŞI YAPTI

SİYASET 19.12.2017 - 21:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2780+ kez okundu.
 

BAŞKAN MENGİ GÖREV BAŞI YAPTI

Cumhurbaşkanı ve AK PARTİ Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişare sonucu Burdur İl Başkanlığı’na seçilen Volkan Mengi ilk açıklamasını yaptı.
   Burdur AK Parti İl Başkanlığı’na genel merkez tarafından atanan Volkan Mengi Burdur basınını davet ederek ilk  açıklamasını yaptı. Mengi 5 kişinin genel merkez tarafından çağrıldığını ve yapılan değerlendirmede kendisine görev tevdi edildiğini söyledi. Bütün arkadaşlarının bu görev için ehil olduğunun bilinci ile görev yapacağını belirtti. AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, açıklamasında ilk önce  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da şükranlarını sundu. Parti içinde disiplininden ve AK Parti’nin ilkelerinden ödün vermeyerek çalışmalarına devam edeceğini vurgulayan Mengi, 2023, 2051 ve 2071 misyonları için üzerine düşeni yerine getireceğini, bıkmadan, usanmadan, yılmadan ve yorulmadan çalışacağını diyerek.  2018 yılının seçimler öncesinde önemli bir yıl olduğuna da dikkat çeken Mengi, bu yıl da çok çalışacaklarını, Burdur Belediyesi’nin hak ettiği AK Parti Belediyesi olacağını söyledi. Ankara yolculuğunda diğer adaylarla birlikteliğini ve kardeşliğini hiç bozmadığını ifade eden Mengi, teşkilata da seslenerek hepsinin destek ve dualarına ihtiyacı olduğunu kaydetti. Toplantının sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mengi, Belediye Meclis Üyeliğinden istifa edeceğini, ASKON Yönetiminden de genel kuralla istifa ederek sadece AK Parti İl Başkanlığı misyonunu üstleneceğini ifade etti. Toplantıya AK Parti teşkilatı tam kadro katılırken, İl Başkan Vekili Adem Çakıcı, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci de basın açıklamasında yer aldı.
Cumhurbaşkanı ve AK PARTİ Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişare sonucu Burdur İl Başkanlığı’na seçilen Volkan Mengi ilk açıklamasını yaptı.

 

 Burdur AK Parti İl Başkanlığı’na genel merkez tarafından atanan Volkan Mengi Burdur basınını davet ederek ilk  açıklamasını yaptı. Mengi 5 kişinin genel merkez tarafından çağrıldığını ve yapılan değerlendirmede kendisine görev tevdi edildiğini söyledi. Bütün arkadaşlarının bu görev için ehil olduğunun bilinci ile görev yapacağını belirtti.

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, açıklamasında ilk önce  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da şükranlarını sundu. Parti içinde disiplininden ve AK Parti’nin ilkelerinden ödün vermeyerek çalışmalarına devam edeceğini vurgulayan Mengi, 2023, 2051 ve 2071 misyonları için üzerine düşeni yerine getireceğini, bıkmadan, usanmadan, yılmadan ve yorulmadan çalışacağını diyerek.  2018 yılının seçimler öncesinde önemli bir yıl olduğuna da dikkat çeken Mengi, bu yıl da çok çalışacaklarını, Burdur Belediyesi’nin hak ettiği AK Parti Belediyesi olacağını söyledi.

Ankara yolculuğunda diğer adaylarla birlikteliğini ve kardeşliğini hiç bozmadığını ifade eden Mengi, teşkilata da seslenerek hepsinin destek ve dualarına ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Toplantının sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mengi, Belediye Meclis Üyeliğinden istifa edeceğini, ASKON Yönetiminden de genel kuralla istifa ederek sadece AK Parti İl Başkanlığı misyonunu üstleneceğini ifade etti.

Toplantıya AK Parti teşkilatı tam kadro katılırken, İl Başkan Vekili Adem Çakıcı, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci de basın açıklamasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.