BURDUR MEVSİM’İN İLK KAR YAĞIŞINI GECE MANZARASINDA İZLEDİ

YAŞAM 24.12.2017 - 14:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3142+ kez okundu.
 

BURDUR MEVSİM’İN İLK KAR YAĞIŞINI GECE MANZARASINDA İZLEDİ

Burdur Aralık ayı başından itibaren yaşadığı pastırma yazı sonrasında yeni yıla günler kala akşam saatlerinde yağan kar ile mevsimin ilk karını gece manzarası ile izledi.
Bölge insanı ile birlikte Burdur Akşam saatleri ile inceden yağan yağmur sonrasında insanların evlerine tam olarak vardığı saatlerde başlayan yoğun kar yağışı ilerleyen saatlerde 5 santimetre kalınlığa ulaştı. Araçlarını  gözden geçirmek için şartları gözden geçirdi yola gidecek birçok kişi ise seyahatlerini ertelemek için durum değerlendirmesi yaptı. Araçlarının üzerindeki karları temizledi. Burdur da ise köprübaşı mevkisinde bulunan ve şehre ayrı bir güzellik katan burdur belediyesi tarafından bu alan için yaptırılan ellerinde barış güvencini bulunan kadın figürlü heykellere vuran sokak lambasının ışığına yansıyan kar taneleri ise tam bir yeni yıl karşılamasını andırıyordu. Kışın güzelliğinin yaşandığı bu güzellik ise sabah saatlerinde çıkan lodos nedeniyle eridi. Meterolojik hava şartlarının önümüzdeki günler içinde nasıl seyredileceği bilinmez ama yeni yılın güzellikler içinde geçeceğinin bir işaretini Burdur bu gece yaşadığını söylemeliyim. Bundan en çok memnun olan ve sevinen çocuklar oldu. Oğlum tarafından kullanılan aracın penceresinden kendi makinem ile çektiği müthiş manzara gazeteci olarak beni bile etkiledi diyebilirim.  
Burdur Aralık ayı başından itibaren yaşadığı pastırma yazı sonrasında yeni yıla günler kala akşam saatlerinde yağan kar ile mevsimin ilk karını gece manzarası ile izledi.

Bölge insanı ile birlikte Burdur Akşam saatleri ile inceden yağan yağmur sonrasında insanların evlerine tam olarak vardığı saatlerde başlayan yoğun kar yağışı ilerleyen saatlerde 5 santimetre kalınlığa ulaştı. Araçlarını  gözden geçirmek için şartları gözden geçirdi yola gidecek birçok kişi ise seyahatlerini ertelemek için durum değerlendirmesi yaptı. Araçlarının üzerindeki karları temizledi.

Burdur da ise köprübaşı mevkisinde bulunan ve şehre ayrı bir güzellik katan burdur belediyesi tarafından bu alan için yaptırılan ellerinde barış güvencini bulunan kadın figürlü heykellere vuran sokak lambasının ışığına yansıyan kar taneleri ise tam bir yeni yıl karşılamasını andırıyordu. Kışın güzelliğinin yaşandığı bu güzellik ise sabah saatlerinde çıkan lodos nedeniyle eridi.

Meterolojik hava şartlarının önümüzdeki günler içinde nasıl seyredileceği bilinmez ama yeni yılın güzellikler içinde geçeceğinin bir işaretini Burdur bu gece yaşadığını söylemeliyim. Bundan en çok memnun olan ve sevinen çocuklar oldu. Oğlum tarafından kullanılan aracın penceresinden kendi makinem ile çektiği müthiş manzara gazeteci olarak beni bile etkiledi diyebilirim.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.