AK PARTİ BURDUR İL BAŞKANI VOLKAN MENGİ MAZBATASINI ALDI

SİYASET 04.01.2018 - 10:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4783+ kez okundu.
 

AK PARTİ BURDUR İL BAŞKANI VOLKAN MENGİ MAZBATASINI ALDI

Pazar günü gerçekleştirilen 6. Olağan kongre ile AK Parti İl Başkanlığına seçilen Volkan Mengi, İl Seçim kuruluna gelerek mazbatasını aldı.
Geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü ekibi ile birlikte Burdur İl Seçim Kurulu Başkanlığı İl Seçim Kurulu Müdürlüğü’ne gelen AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, ekibi ile Birlikte Burdur Adliyesine geldi: beraberinde, Burdur Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, Gençlik Kolları Başkan Vekili Hasan Yağcı, yönetim kurulu üyeleri ve Partililerle birlikte Burdur İl Seçim kuruluna gelerek mazbatasını aldı.                  KONGREMİZİ BÜYÜK BİR KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRDİK -AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, gayretlerinin artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Mengi, "31 Aralık pazar günü Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve beraberinde Bakanlarımızın katılımlarıyla 6.Olağan Kongremizi geniş bir halk katılımla icra ettik. Kongremiz büyük bir coşku ve heyecan içinde geçti. Bu kongre ile yakaladığımız heyecanı aynen devam ettireceğiz. Sorumluluğumuz büyük. Bu günden sonra daha büyük bir heyecanla çalışmamızı sürdüreceğiz.     SİYASETTE ÇETİN BİR ÇALIŞMA MÜCADELESİ İÇİNDE OLACAĞIZ            AK Parti Örgütü olarak çalışmalarımızda Kapısı çalınmadık ev, elini  sıkmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Ak Parti Burdur İl ve İlçe Teşkilatları ile parti Teşkilat disiplini içerisinde örgüt bütünlüğü içinde 2018 yılı içinde yürüteceğimiz çalışmalar ile 2019 yılı içinde gerçekleşecek yerel seçimler ve ardından gelen Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Burdur da performansımız ile büyük bir başarının altına imza atmak istiyoruz.  Onun için önümüzdeki günlerde  Burdur AK Parti olarak örgütümüzün bütün kademeleri İlçe örgütleri İlçe ve bu konuda çalışmaları yürütecek olan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile koordineli şekilde bütün halk kesimleri ile diyalogumuzu sürdüreceğiz. Rabbim bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emir ve talimatları doğrultusunda tüm gücümüzle halkımıza hizmet etmeye gayret edeceğiz" dedi.  
Pazar günü gerçekleştirilen 6. Olağan kongre ile AK Parti İl Başkanlığına seçilen Volkan Mengi, İl Seçim kuruluna gelerek mazbatasını aldı.

Geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü ekibi ile birlikte Burdur İl Seçim Kurulu Başkanlığı İl Seçim Kurulu Müdürlüğü’ne gelen AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, ekibi ile Birlikte Burdur Adliyesine geldi: beraberinde, Burdur Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, Gençlik Kolları Başkan Vekili Hasan Yağcı, yönetim kurulu üyeleri ve Partililerle birlikte Burdur İl Seçim kuruluna gelerek mazbatasını aldı.

                 KONGREMİZİ BÜYÜK BİR KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRDİK

-AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, gayretlerinin artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Mengi, "31 Aralık pazar günü Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve beraberinde Bakanlarımızın katılımlarıyla 6.Olağan Kongremizi geniş bir halk katılımla icra ettik. Kongremiz büyük bir coşku ve heyecan içinde geçti. Bu kongre ile yakaladığımız heyecanı aynen devam ettireceğiz. Sorumluluğumuz büyük. Bu günden sonra daha büyük bir heyecanla çalışmamızı sürdüreceğiz.

    SİYASETTE ÇETİN BİR ÇALIŞMA MÜCADELESİ İÇİNDE OLACAĞIZ

           AK Parti Örgütü olarak çalışmalarımızda Kapısı çalınmadık ev, elini  sıkmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Ak Parti Burdur İl ve İlçe Teşkilatları ile parti Teşkilat disiplini içerisinde örgüt bütünlüğü içinde 2018 yılı içinde yürüteceğimiz çalışmalar ile 2019 yılı içinde gerçekleşecek yerel seçimler ve ardından gelen Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Burdur da performansımız ile büyük bir başarının altına imza atmak istiyoruz.  Onun için önümüzdeki günlerde  Burdur AK Parti olarak örgütümüzün bütün kademeleri İlçe örgütleri İlçe ve bu konuda çalışmaları yürütecek olan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile koordineli şekilde bütün halk kesimleri ile diyalogumuzu sürdüreceğiz. Rabbim bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emir ve talimatları doğrultusunda tüm gücümüzle halkımıza hizmet etmeye gayret edeceğiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.