TÜRK İŞADAMLARINDAN KATAR’A İŞ KONSEYİ ÇIKARTMASI

EKONOMİ 19.01.2018 - 15:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3715+ kez okundu.
 

TÜRK İŞADAMLARINDAN KATAR’A İŞ KONSEYİ ÇIKARTMASI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Katar Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) işbirliğiyle, Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ‘nin katılımıyla iş konseyi çıkartması
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Katar Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) işbirliğiyle, Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ‘nin katılımıyla 15-17 Ocak 2018 tarihlerinde Katar'a Düzenlenen ziyarete Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'da katıldı. Program kapsamında, Türk-Katar İş Forumu gerçekleştirildi. Altyapı, elektrikli cihazlar, sanayi plastik ürünleri, mermer,gıda ve tarım, lojistik, inşaat, bilgi teknolojileri (güvenlik sistemleri), makine ve teçhizat, cam ve züccaciye, tarım makineleri, bebek - yetişkin bezi, enerji hizmetleri, ilaç ve tıbbi cihazlar başta olmak üzere çeşitli sektörlerde Türk ve Katar firmaları arasında iş görüşmeleri yapıldı. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu yaptığı açıklamada Bucak'lı iş adamlarının iki ülke arasında özellikle mermer ve mermer makineleri ile çeşitli sanayi alanların da Katar sermayesi ve ortaklığı geliştirmeyi hedeflediğini belirtti. Bucak'ın hızla gelişen bir ilçe olduğunu ve ticaret konusunda Türkiye'de önemli yer aldığını kaydeden Başkan Meçikoğlu , mermer sektöründe de ülke çapında olduğu gibi bej mermerde de önemli bir yere  sahip olduklarını dile getirdi.  
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Katar Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) işbirliğiyle, Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ‘nin katılımıyla iş konseyi çıkartması

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Katar Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) işbirliğiyle, Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ‘nin katılımıyla 15-17 Ocak 2018 tarihlerinde Katar'a Düzenlenen ziyarete Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'da katıldı.
Program kapsamında, Türk-Katar İş Forumu gerçekleştirildi. Altyapı, elektrikli cihazlar, sanayi plastik ürünleri, mermer,gıda ve tarım, lojistik, inşaat, bilgi teknolojileri (güvenlik sistemleri), makine ve teçhizat, cam ve züccaciye, tarım makineleri, bebek - yetişkin bezi, enerji hizmetleri, ilaç ve tıbbi cihazlar başta olmak üzere çeşitli sektörlerde Türk ve Katar firmaları arasında iş görüşmeleri yapıldı.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu yaptığı açıklamada Bucak'lı iş adamlarının iki ülke arasında özellikle mermer ve mermer makineleri ile çeşitli sanayi alanların da Katar sermayesi ve ortaklığı geliştirmeyi hedeflediğini belirtti.
Bucak'ın hızla gelişen bir ilçe olduğunu ve ticaret konusunda Türkiye'de önemli yer aldığını kaydeden Başkan Meçikoğlu , mermer sektöründe de ülke çapında olduğu gibi bej mermerde de önemli bir yere  sahip olduklarını dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.