BURDUR’UN EKONOMİK BEKLENTİLERİ MASAYA YATIRILDI.

YAŞAM 07.02.2018 - 14:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4097+ kez okundu.
 

BURDUR’UN EKONOMİK BEKLENTİLERİ MASAYA YATIRILDI.

Burdur’da, AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu (ŞEB) düzenlendi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis salonunda gerçekleştirilen foruma, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ali Boğa, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Oda Temsilcileri, İş Adamları, sivil toplum kuruluşları ile AK Parti İlçe belediye başkanları, AK Parti Teşkilatı ile ilgililer katıldı.    Ticaret ve Sanayi Odası Meclis salonunda düzenlenen forumda 1. oturumda parti teşkilatıyla 2. oturumda İş Adamları ve STK’lar ile bir araya gelen AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ali Boğa, 2019'da Türkiye'de önemli seçimlerin yapılacağını söyledi. Başkan Yardımcısı Ali Boğa   "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ve demokrasi tarihimizde önemli bir geçiş noktası olacak inşallah 2019. AK Parti Türkiye'yi 2002 seçimlerinden günümüze kadar yönetiyor. Diğer partilerle AK Parti'nin farkı şu:  AK Parti geliyor, hem kendine destek veren sizin gibi çok değerli insanlara, hem de oyuna talip olduğumuz, aldığımız ve alamadığımız diğer kesimlere dönüyor ve diyor ki; arkadaş 15 yıldır biz Türkiye'yi yönetiyoruz. Bu 15 yıl içinde size yaptığımız hizmetin hangisi hoşunuza gitti, hangisi hoşunuza gitmedi bunları dinlemek için buradayız." dedi.   Ticaret ve Sanayi Odası Meclis salonunda gerçekleşen toplantı 8 buçuk saat sürdü, pek çok konu paylaşıldı, şehrin ekonomisinin büyümesi için güzel düşünceler ortaya atıldı. Toplanacak olan bilgiler ciddi bir çalışma ile AK Parti genel merkezinde ekonomiden sorulu genel başkan yardımcıları tarafından değerlendirilip 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı  seçim sistemi ile birlikte hayat bulacağı ifade edildi. Konuşmaların sonunda, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  Doç. Dr. Ömer Tekşen  moderatörlüğünde yapılan sunumun ardından, katılımcılara yöneltilen soruların yanıtları verildi.    
Burdur’da, AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu (ŞEB) düzenlendi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis salonunda gerçekleştirilen foruma, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ali Boğa, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Oda Temsilcileri, İş Adamları, sivil toplum kuruluşları ile AK Parti İlçe belediye başkanları, AK Parti Teşkilatı ile ilgililer katıldı.  

 Ticaret ve Sanayi Odası Meclis salonunda düzenlenen forumda 1. oturumda parti teşkilatıyla 2. oturumda İş Adamları ve STK’lar ile bir araya gelen AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ali Boğa, 2019'da Türkiye'de önemli seçimlerin yapılacağını söyledi. Başkan Yardımcısı Ali Boğa   "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ve demokrasi tarihimizde önemli bir geçiş noktası olacak inşallah 2019. AK Parti Türkiye'yi 2002 seçimlerinden günümüze kadar yönetiyor. Diğer partilerle AK Parti'nin farkı şu:  AK Parti geliyor, hem kendine destek veren sizin gibi çok değerli insanlara, hem de oyuna talip olduğumuz, aldığımız ve alamadığımız diğer kesimlere dönüyor ve diyor ki; arkadaş 15 yıldır biz Türkiye'yi yönetiyoruz. Bu 15 yıl içinde size yaptığımız hizmetin hangisi hoşunuza gitti, hangisi hoşunuza gitmedi bunları dinlemek için buradayız." dedi.

  Ticaret ve Sanayi Odası Meclis salonunda gerçekleşen toplantı 8 buçuk saat sürdü, pek çok konu paylaşıldı, şehrin ekonomisinin büyümesi için güzel düşünceler ortaya atıldı. Toplanacak olan bilgiler ciddi bir çalışma ile AK Parti genel merkezinde ekonomiden sorulu genel başkan yardımcıları tarafından değerlendirilip 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı  seçim sistemi ile birlikte hayat bulacağı ifade edildi.

Konuşmaların sonunda, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  Doç. Dr. Ömer Tekşen  moderatörlüğünde yapılan sunumun ardından, katılımcılara yöneltilen soruların yanıtları verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.