DAMIZLIK MERKEZ BİRLİĞİ’DEN MEHMETÇİĞE MORAL DESTEĞİ

GÜNDEM 22.02.2018 - 16:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4252+ kez okundu.
 

DAMIZLIK MERKEZ BİRLİĞİ’DEN MEHMETÇİĞE MORAL DESTEĞİ

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan Afrin’de Mehmetçiğe destek için malzemeleri teslim etti.
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Afrin Zeytindalı harekâtındaki Mehmetçiklere destek olmak üzere Kilis’e giderek hazırlanan malzemeleri teslim etti. Merkez Birliği, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de bulunan şanlı Türk Ordusunun Kahraman Mehmetçiklerine moral ve destek vermek için sınır bölgesine gitti. İl Birliklerinin de sağladığı katkılarla hazırlanan malzemeleri teslim ederek Mehmetçiklerle konuştu. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kamil Özcan “Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de bulunan şanlı ordumuzun kahraman Mehmetçiklerine moral ve destek vermek için sınır bölgesindeydik. Yönetim ve Denetleme Kurulumuzun yanı sıra Merkez Birliği koordinasyonu ile Çorum, Samsun, ve Manisa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliklerimizin sağladığı katkılarla hazırlanan gıda ve giyim malzemelerini 19 Şubat 2018 tarihinde Kilis’te yerleşik bulunan 3’üncü Hudut Tabur Komutanlığına teslim ettik. Gazi olan Mehmetçiklerimize acil şifa, şehit düşen Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet, yakınlarına, ve Şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce milletimize baş sağlığı dileriz. Allah, Kahraman Ordumuzu bu çetin şartlar içindeki muhaberede Muzaffer Eylesin.” dedi.
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan Afrin’de Mehmetçiğe destek için malzemeleri teslim etti.

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Afrin Zeytindalı harekâtındaki Mehmetçiklere destek olmak üzere Kilis’e giderek hazırlanan malzemeleri teslim etti.

Merkez Birliği, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de bulunan şanlı Türk Ordusunun Kahraman Mehmetçiklerine moral ve destek vermek için sınır bölgesine gitti. İl Birliklerinin de sağladığı katkılarla hazırlanan malzemeleri teslim ederek Mehmetçiklerle konuştu.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kamil Özcan “Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de bulunan şanlı ordumuzun kahraman Mehmetçiklerine moral ve destek vermek için sınır bölgesindeydik. Yönetim ve Denetleme Kurulumuzun yanı sıra Merkez Birliği koordinasyonu ile Çorum, Samsun, ve Manisa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliklerimizin sağladığı katkılarla hazırlanan gıda ve giyim malzemelerini 19 Şubat 2018 tarihinde Kilis’te yerleşik bulunan 3’üncü Hudut Tabur Komutanlığına teslim ettik. Gazi olan Mehmetçiklerimize acil şifa, şehit düşen Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet, yakınlarına, ve Şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce milletimize baş sağlığı dileriz. Allah, Kahraman Ordumuzu bu çetin şartlar içindeki muhaberede Muzaffer Eylesin.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.