BURDUR PLAJI HALKIN KATILIMI İLE COŞKULU BİR GÜN YAŞADI

GÜNDEM 04.03.2018 - 16:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4037+ kez okundu.
 

BURDUR PLAJI HALKIN KATILIMI İLE COŞKULU BİR GÜN YAŞADI

Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk’ün şehri şereflendirdiği gün olan 6. Mart anısına “SoloTürk” uçaklarının gösterisi büyük heyecan yaşattı.
   Burdur Valiliği ve Burdur Belediyesinin organizasyonu ile 6 Mart Atatürk’ün yurt gezileri sırasında şehri şereflendirdiği gün anısına geçtiğimiz yıl Belediye tarafından düzenlenen gösteriler onuruna “SoloTürk” pilotlarının gösterileri bu yılda Burdur halkını Belediye Halk plajına akın etmesine neden oldu. Türk Hava Kuvvetlerinin seçkin pilotlarının gösterileri adeta nefes kesti. Gösterilerin yapıldığı Burdur Halk Plajı’nda planlanan gösteriler öncesinde ise Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz. Burdur Emniyet Müdürü Arif Çankal,ile  Burdur Jandarma Alay Komutanı Albay Yavuz Özfidan eşleriyle birlikte katıldı. SoloTürk yer ekibinde SoloTürk Basın ve Halk ile ilişkileri Subayı Pilot Üst Teğmen Emrah Bayri ve Yüzbaşı Güner Erhan yer alırken Burdur semalarındaki uçuşu gerçekleştiren Pilot Yüzbaşı Serdar Doğan adeta yaptığı gökyüzü akrobasi şovlarında izleyenlerin nefesini kesti. Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Burdur’u şereflendirdiği gün onuruna yapılan 6 Mart 1930 etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve başarı ile tamamlanan gösterilerin sona ermesinin ardından, halk uzun süre halk plajını terk etmedi. Anaçlarıyla gelenler araçları ile gösterileri izledikleri Halk plajı tesislerinden ayrılırken, diğer vatandaşlar ise halk otobüsleri ile bu alanı terk ettiler. SoloTürk standında destek için satılan mallar ise vatandaşın ilgi odağı oldu. Birçok materyal adeta kapışıldı.    
Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk’ün şehri şereflendirdiği gün olan 6. Mart anısına “SoloTürk” uçaklarının gösterisi büyük heyecan yaşattı.

   Burdur Valiliği ve Burdur Belediyesinin organizasyonu ile 6 Mart Atatürk’ün yurt gezileri sırasında şehri şereflendirdiği gün anısına geçtiğimiz yıl Belediye tarafından düzenlenen gösteriler onuruna “SoloTürk” pilotlarının gösterileri bu yılda Burdur halkını Belediye Halk plajına akın etmesine neden oldu. Türk Hava Kuvvetlerinin seçkin pilotlarının gösterileri adeta nefes kesti.

Gösterilerin yapıldığı Burdur Halk Plajı’nda planlanan gösteriler öncesinde ise Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz. Burdur Emniyet Müdürü Arif Çankal,ile  Burdur Jandarma Alay Komutanı Albay Yavuz Özfidan eşleriyle birlikte katıldı. SoloTürk yer ekibinde SoloTürk Basın ve Halk ile ilişkileri Subayı Pilot Üst Teğmen Emrah Bayri ve Yüzbaşı Güner Erhan yer alırken Burdur semalarındaki uçuşu gerçekleştiren Pilot Yüzbaşı Serdar Doğan adeta yaptığı gökyüzü akrobasi şovlarında izleyenlerin nefesini kesti.

Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Burdur’u şereflendirdiği gün onuruna yapılan 6 Mart 1930 etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve başarı ile tamamlanan gösterilerin sona ermesinin ardından, halk uzun süre halk plajını terk etmedi. Anaçlarıyla gelenler araçları ile gösterileri izledikleri Halk plajı tesislerinden ayrılırken, diğer vatandaşlar ise halk otobüsleri ile bu alanı terk ettiler. SoloTürk standında destek için satılan mallar ise vatandaşın ilgi odağı oldu. Birçok materyal adeta kapışıldı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.