BURDUR’A GÖNDERİLEN KÖYDES ÖDENEĞİ BELLİ OLDU:

SİYASET 27.03.2018 - 14:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3511+ kez okundu.
 

BURDUR’A GÖNDERİLEN KÖYDES ÖDENEĞİ BELLİ OLDU:

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik ve Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Köydes ödeneği ile ilgili basın açıklaması yaptılar.
 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Burdur İlinde Köydes ödenekleri ile birçok hizmetin yapıldığını belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ AK Parti Hükümetlerimizin, Yerel Yönetimlerde Köylerimizin alt yapmalarının öncelik ve önemli projesi KÖYDES olmuştur. İl Özel İdaresi İle Köylerimize Hizmet götürülen 51 İlimizde, KÖYDES Kapsamında Köylerimizin acil ihtiyaçları ve alt yapı hizmetleri ve en önemlisi içme suyu ve köy yollarının standartlarının iyileştirilmesinde öncelikli  hizmetleri Köydes olarak yapılmaktadır. Burdur İli olarak da Köydes de Köylerimizde Birçok Yatırım ve Hizmetler yapılmış ve Köylerimizde halkımızın memnuniyeti sağlanmaya çalışılmıştır. Şimdide İlimize İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü tarafından İlimize Toplam 17.134.000 ₺ olarak belirlenmiştir. Bu ödenek İlimizdeki hizmetlerin artmasına vesile olacaktır.” Dedi. Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi açıklamasında “ Burdur İl Özel İdaremize gönderilen Köydes ödeneğinin köylerimizin altyapı ve diğer hizmetlerinin yapılması için verimlik düzeyi açısından  kullanılması köylerimizin ihtiyaçların karşılanması için gerekli özen gösterilecektir. 
AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik ve Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Köydes ödeneği ile ilgili basın açıklaması yaptılar.

 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Burdur İlinde Köydes ödenekleri ile birçok hizmetin yapıldığını belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ AK Parti Hükümetlerimizin, Yerel Yönetimlerde Köylerimizin alt yapmalarının öncelik ve önemli projesi KÖYDES olmuştur. İl Özel İdaresi İle Köylerimize Hizmet götürülen 51 İlimizde, KÖYDES Kapsamında Köylerimizin acil ihtiyaçları ve alt yapı hizmetleri ve en önemlisi içme suyu ve köy yollarının standartlarının iyileştirilmesinde öncelikli  hizmetleri Köydes olarak yapılmaktadır. Burdur İli olarak da Köydes de Köylerimizde Birçok Yatırım ve Hizmetler yapılmış ve Köylerimizde halkımızın memnuniyeti sağlanmaya çalışılmıştır. Şimdide İlimize İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü tarafından İlimize Toplam 17.134.000 ₺ olarak belirlenmiştir. Bu ödenek İlimizdeki hizmetlerin artmasına vesile olacaktır.” Dedi.
Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi açıklamasında “ Burdur İl Özel İdaremize gönderilen Köydes ödeneğinin köylerimizin altyapı ve diğer hizmetlerinin yapılması için verimlik düzeyi açısından  kullanılması köylerimizin ihtiyaçların karşılanması için gerekli özen gösterilecektir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.