BUCAK İLÇESİ İYİ PARTİ BAŞKANI VE EKİBİ ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

YAŞAM 29.03.2018 - 09:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3359+ kez okundu.
 

BUCAK İLÇESİ İYİ PARTİ BAŞKANI VE EKİBİ ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

İYİ Parti Bucak ilçe Başkanı Sefa Sönmez ve ekibi, ilçede bakım evlerini ve İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Başkan Yardımcıları Hayriye Aydın, Şeref Çiçek ve Şerife Kaya,İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Sezgin beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bucak ilçesinde bakım evlerini ve İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette kurum hakkında bilgi alan partililer, engelli çocuklarla yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi.  Ziyaretler ile ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Safa Sönmez, "İlçemizde bulunan bakım evini ve engelli çocuklarımızın eğitim gördüğü İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret ederek onlarla bir arada olmak istedik. Bakıma muhtaç engelli çocuklarımızın her türlü sıkıntılarını çözmek, onları toplumdan soyutlamadan birer birey olduklarını ve özel bir ilgiye ihtiyaç duyduklarını adımız gibi biliyoruz.İnşallah İYİ Parti iktidarında engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracak çok daha büyük adımlar atacağız. Toplumumuzun en hassas meselelerinden biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili meselelerdeki duyarlılığın artmasını ve onlara pozitif ayrımcılık yaparak sorunlarını önceliklik olarak çözmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.  Engelli bireylerin ve ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını ifade eden Başkan Sönmez, "Ziyaretlerde daha iyi anladık ki, onlar bizim sadece sevgimize ve ilgimize muhtaç. Bundan sonra da çalışmalarımızda sürekli onları hem ziyaret ederek hem de toplumun daha çok farkında olması için çalışmalar yaparak bir arada olmayı sürdüreceğiz" dedi.  
İYİ Parti Bucak ilçe Başkanı Sefa Sönmez ve ekibi, ilçede bakım evlerini ve İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Başkan Yardımcıları Hayriye Aydın, Şeref Çiçek ve Şerife Kaya,İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Sezgin beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bucak ilçesinde bakım evlerini ve İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette kurum hakkında bilgi alan partililer, engelli çocuklarla yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi. 

Ziyaretler ile ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Safa Sönmez, "İlçemizde bulunan bakım evini ve engelli çocuklarımızın eğitim gördüğü İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret ederek onlarla bir arada olmak istedik. Bakıma muhtaç engelli çocuklarımızın her türlü sıkıntılarını çözmek, onları toplumdan soyutlamadan birer birey olduklarını ve özel bir ilgiye ihtiyaç duyduklarını adımız gibi biliyoruz.İnşallah İYİ Parti iktidarında engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracak çok daha büyük adımlar atacağız. Toplumumuzun en hassas meselelerinden biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili meselelerdeki duyarlılığın artmasını ve onlara pozitif ayrımcılık yaparak sorunlarını önceliklik olarak çözmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. 

Engelli bireylerin ve ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını ifade eden Başkan Sönmez, "Ziyaretlerde daha iyi anladık ki, onlar bizim sadece sevgimize ve ilgimize muhtaç. Bundan sonra da çalışmalarımızda sürekli onları hem ziyaret ederek hem de toplumun daha çok farkında olması için çalışmalar yaparak bir arada olmayı sürdüreceğiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.