BURDUR ASKON ŞUBESİ MEHMET İZGİ İLE YOLA DEVAM EDECEK

DİĞER 01.04.2018 - 17:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4968+ kez okundu.
 

BURDUR ASKON ŞUBESİ MEHMET İZGİ İLE YOLA DEVAM EDECEK

Burdur ASKON Şube Başkanı Volkan Mengi’nin Burdur AK Parti İl Başkanlığı’na seçilmesinin ardından boşalan şube başkanlığına Mehmet İzgi getirildi.
  Burdur ASKON Şube Başkanlığı’na getirilen İş adamı Mehmet İzgi 1986 yılında yurt dışı çalışması için İsviçre’ye gittiğini ve uzun yıllar süren çalışmasının ardından kendi isteği ile yurda dönüş yaptığını önceleri Burdur da inşaat malzemeleri üzerine işinin devam ettiğini daha sonra inşaat alanında çalışmalara başladığını ifade etti. Burdur ASKON Şubesi kurulduğu günden bu yana üyesi bulunmaktayım. Kuruluşun daha önceki başkanı Volkan Bey’in Burdur AK Parti İl Başkanlığı’na seçilmesi ASKON Burdur şube Başkanlığını vekil olarak yürütmeme neden oldu. İstanbul da  yaptığım istişareler sonucunda Genel Başkanımız Hasan Ali Cesur beyin olurlarıyla şubemizin başkanlığını devir almış bulunmaktayım. ASKON Ailesi üyelerine ve kurulduğu anda başkanlığını üstlenen ve bu güne kadar bu görevi gayretle sürdüren Volkan Mengi kardeşimize emeklerinden dolayı teşekkür ederim.                 YERLİ VE MİLLİ KAVRAMININ İÇİNİ DOLDURACAĞIZ Başkan Mehmet İzgi, yol haritası olarak takip edecekleri konusundaki açıklamasına ise, ASKON olarak hedeflerimiz yerli ve milli kavramının içini tam olarak doldurup bu pozisyonu ile bölgesel ve küresel projeler iş birlikleri ve çalışmalar sonucunda ise markalar çıkartabilen iş adamları topluluğu olabilmektedir.    ASKON olarak yeni dönemde misyonumuz doğrultusunda ülkemizin geleceği için ise nitelikli fikir ve projeler üzerinde çalışmalar yapmaya gayret edeceğiz. Bu çalışmalar sonucunda ortaya çıkan neticeleri rapor haline getirerek kamuoyu ile paylaşacağız. Burdur için ASKON olarak önceliklerimiz; Tarım ve Hayvancılık alanında markalar ve marka değerler ortaya koymak. Mermer atıkları geri dönüşümünde daha etkin daha piyasa koşullarında benimsenen ürünler elde etmek ve ekonomik alanda çalışmaları Burdur kamuoyunun gündemine taşıyabilmektir.      
Burdur ASKON Şube Başkanı Volkan Mengi’nin Burdur AK Parti İl Başkanlığı’na seçilmesinin ardından boşalan şube başkanlığına Mehmet İzgi getirildi.

  Burdur ASKON Şube Başkanlığı’na getirilen İş adamı Mehmet İzgi 1986 yılında yurt dışı çalışması için İsviçre’ye gittiğini ve uzun yıllar süren çalışmasının ardından kendi isteği ile yurda dönüş yaptığını önceleri Burdur da inşaat malzemeleri üzerine işinin devam ettiğini daha sonra inşaat alanında çalışmalara başladığını ifade etti.

Burdur ASKON Şubesi kurulduğu günden bu yana üyesi bulunmaktayım. Kuruluşun daha önceki başkanı Volkan Bey’in Burdur AK Parti İl Başkanlığı’na seçilmesi ASKON Burdur şube Başkanlığını vekil olarak yürütmeme neden oldu. İstanbul da  yaptığım istişareler sonucunda Genel Başkanımız Hasan Ali Cesur beyin olurlarıyla şubemizin başkanlığını devir almış bulunmaktayım. ASKON Ailesi üyelerine ve kurulduğu anda başkanlığını üstlenen ve bu güne kadar bu görevi gayretle sürdüren Volkan Mengi kardeşimize emeklerinden dolayı teşekkür ederim.

                YERLİ VE MİLLİ KAVRAMININ İÇİNİ DOLDURACAĞIZ

Başkan Mehmet İzgi, yol haritası olarak takip edecekleri konusundaki açıklamasına ise, ASKON olarak hedeflerimiz yerli ve milli kavramının içini tam olarak doldurup bu pozisyonu ile bölgesel ve küresel projeler iş birlikleri ve çalışmalar sonucunda ise markalar çıkartabilen iş adamları topluluğu olabilmektedir.

   ASKON olarak yeni dönemde misyonumuz doğrultusunda ülkemizin geleceği için ise nitelikli fikir ve projeler üzerinde çalışmalar yapmaya gayret edeceğiz. Bu çalışmalar sonucunda ortaya çıkan neticeleri rapor haline getirerek kamuoyu ile paylaşacağız. Burdur için ASKON olarak önceliklerimiz; Tarım ve Hayvancılık alanında markalar ve marka değerler ortaya koymak. Mermer atıkları geri dönüşümünde daha etkin daha piyasa koşullarında benimsenen ürünler elde etmek ve ekonomik alanda çalışmaları Burdur kamuoyunun gündemine taşıyabilmektir.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.