BURDUR AK PARTİ TEŞKİLATI MERMER FUARINI GEZDİ

EKONOMİ 02.04.2018 - 16:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4317+ kez okundu.
 

BURDUR AK PARTİ TEŞKİLATI MERMER FUARINI GEZDİ

İzmir de 24'üncüsü düzenlenen Uluslar arası-Doğaltaş ve teknolojileri fuarını gezen Burdur AK Parti heyeti incelemelerde bulundu.
 AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada; Burdur;da ekonominin bel kemiği oluşturan mermer sektörünün geliştirilmesi ve kalkınması adına yapılan çalışmaların artarak devam etmesi gerektiğinin belirterek fuar ziyaretini değerlendiren AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; Burdur ciddi bir istihdam sağlayan sektörün kalkınması için taşın altına herkesin elini koyması gerekli. Bu sebeple yatırımcıların ilimize yönlendirilmesi ve mevcut ihracat potansiyelinin arttırılması adına bizler tüm ilgili kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarına destek vermeye ve üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Burdurlu sanayicilerimizi böylesiönemli organizasyonlarda görmek bizleri gururlandırmaktadır. Gelişen ve hızla değişen dünyamızaayak uydurabilmek için modern çağın gerekliliklerini yerine getirmek ve Dünya pazarında rekabetedebilir bir düzeye ulaşmak gerekiyor. Şükürler olsun ki bugün Burdur ilimizde hizmet verensanayicilerimiz bunun kapılarını aralamışlar ve bugün adını bile duymadığımız ülkelere ihracatgerçekleştirmeyi birçok ilden daha önce başarmışlardır dedi.Fuarda stant açan tüm firmaları tebrik eden Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, "Bu yıl 24.südüzenlenen düzenlenen İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknoloji Fuarını katılarak Burdurlu firmalarımızı yalnız bırakmadık. Bugün fuar alanında stand açan firmalarımız birçok ülkeye yapılacak olan ihracatın kapılarını İzmir'den açmaktadırlar. Fuara katılan firma yetkileriyle yaptığımız görüşmelerde gördüğümüz tablo bizleri sevindirmiştir. Firma yetkilerimiz fuarın kendilerine ciddi bağlantılar kurmalarına vesile olduğunu, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle ön görüşmeler gerçekleştirerek ileriye dönük adımlar atıklarını dile getirdiler. Burdurlu sanayicimiz artık kabuğunu kırmış dünya pazarında kendinden bahsedilmesini sağlar hale gelmiştir. Bu manada dünyanın dört bir yanına uzanan ve ihracat gerçekleştiren çalışkan ve cesur hemşerilerimizi yürekten kutluyorum. İlimizde yatırım yapan, yatırım yaparak istihdam sağlayan, ilimiz ekonomisine katkı koyan tüm işletmecilerimizin her zaman yanında olduk. Yine ilimize yatırım yapacak olan tüm sektörlerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz. ” şeklinde konuştu.  
İzmir de 24'üncüsü düzenlenen Uluslar arası-Doğaltaş ve teknolojileri fuarını gezen Burdur AK Parti heyeti incelemelerde bulundu.
 AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada; Burdur;da ekonominin bel kemiği oluşturan mermer sektörünün geliştirilmesi ve kalkınması adına yapılan çalışmaların artarak devam etmesi gerektiğinin belirterek fuar ziyaretini değerlendiren AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; Burdur ciddi bir istihdam sağlayan sektörün kalkınması için taşın altına herkesin elini koyması gerekli. Bu sebeple yatırımcıların ilimize yönlendirilmesi ve mevcut ihracat potansiyelinin arttırılması adına bizler tüm ilgili kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarına destek vermeye ve üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Burdurlu sanayicilerimizi böylesiönemli organizasyonlarda görmek bizleri gururlandırmaktadır. Gelişen ve hızla değişen dünyamızaayak uydurabilmek için modern çağın gerekliliklerini yerine getirmek ve Dünya pazarında rekabetedebilir bir düzeye ulaşmak gerekiyor. Şükürler olsun ki bugün Burdur ilimizde hizmet verensanayicilerimiz bunun kapılarını aralamışlar ve bugün adını bile duymadığımız ülkelere ihracatgerçekleştirmeyi birçok ilden daha önce başarmışlardır dedi.Fuarda stant açan tüm firmaları tebrik eden Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, "Bu yıl 24.südüzenlenen düzenlenen İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknoloji Fuarını katılarak Burdurlu firmalarımızı yalnız bırakmadık. Bugün fuar alanında stand açan firmalarımız birçok ülkeye yapılacak
olan ihracatın kapılarını İzmir'den açmaktadırlar. Fuara katılan firma yetkileriyle yaptığımız görüşmelerde gördüğümüz tablo bizleri sevindirmiştir. Firma yetkilerimiz fuarın kendilerine ciddi bağlantılar kurmalarına vesile olduğunu, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle ön görüşmeler gerçekleştirerek ileriye dönük adımlar atıklarını dile getirdiler. Burdurlu sanayicimiz artık kabuğunu kırmış dünya pazarında kendinden bahsedilmesini sağlar hale gelmiştir. Bu manada dünyanın dört bir yanına uzanan ve ihracat gerçekleştiren çalışkan ve cesur hemşerilerimizi yürekten kutluyorum. İlimizde yatırım yapan, yatırım yaparak istihdam sağlayan, ilimiz ekonomisine katkı koyan tüm işletmecilerimizin her zaman yanında olduk. Yine ilimize yatırım yapacak olan tüm sektörlerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz. ” şeklinde konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.