BURDUR AK PARTİ İL YÖNETİCİLERİ ZİYARETLERDE BULUNDU

SİYASET 03.04.2018 - 10:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3762+ kez okundu.
 

BURDUR AK PARTİ İL YÖNETİCİLERİ ZİYARETLERDE BULUNDU

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, DSİ 18. Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ve Karayolları 13. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, Bölgede yapılan yatırımların ve devam eden geçmiş yıllardan bu yana sürdürülen yatırımlar hakkında bilgi almak için Isparta DSİ 18. Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya da Karayolları 13. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. İlk Olarak Isparta’da DSİ 18. Bölge Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette AK Parti heyeti, Bölge Müdürü Mahmut Berber tarafından karşılandı. Heyet , Bölge Müdürü Mahmut Berber’den kurumun Burdur’daki faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. DSİ 18. Bölge Müdürlüğünden, Isparta Orman Bölge Müdürlüne geçen AK Parti heyeti, Isparta Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman’ ziyarette bulundu. Bölge Müdürü Kenan Akduman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bölge Müdürlüğünün Burdur'daki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Son olarak Antalya’da Karayolları 13. Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden AK Parti heyeti, Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu'nu ziyaret ederek, Burdur'umuza yapılan yatırımlar ve yapılması planlan yatırımlar ile ilgili görüşmeler yaparak buradan ayrıldılar. Ziyaretler esnasında açıklamada bulunan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ‘’ Bölge Müdürlerimizi ziyaret ederek yapılmakta olan ve 2018 yılı için yapımı planlanan yatırımları üzerinde istişarede bulunduk. Göreve geldiğimiz günden bugüne hükümetimizin yatırımlarının yakından takipçisiyiz. Bundan sonrada takipçisi olmaya devam edeceğiz. Gerek Bölge Müdürlerimiz ile gerekse de Şube Müdürlerimiz ve Personelleri ile birlikte Burdur’umuz için ihtiyaç ve sorunları ile devam eden yatırımları yerinde hep birlikte inceleyeceğiz. Hükümetimiz tarafından yapılan yatırımların Burdur’umuza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" dedi.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, DSİ 18. Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ve Karayolları 13. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, Bölgede yapılan yatırımların ve devam eden geçmiş yıllardan bu yana sürdürülen yatırımlar hakkında bilgi almak için Isparta DSİ 18. Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya da Karayolları 13. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

İlk Olarak Isparta’da DSİ 18. Bölge Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette AK Parti heyeti, Bölge Müdürü Mahmut Berber tarafından karşılandı. Heyet , Bölge Müdürü Mahmut Berber’den kurumun Burdur’daki faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. DSİ 18. Bölge Müdürlüğünden, Isparta Orman Bölge Müdürlüne geçen AK Parti heyeti, Isparta Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman’ ziyarette bulundu. Bölge Müdürü Kenan Akduman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bölge Müdürlüğünün Burdur'daki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Son olarak Antalya’da Karayolları 13. Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden AK Parti heyeti, Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu'nu ziyaret ederek, Burdur'umuza yapılan yatırımlar ve yapılması planlan yatırımlar ile ilgili görüşmeler yaparak buradan ayrıldılar.

Ziyaretler esnasında açıklamada bulunan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ‘’ Bölge Müdürlerimizi ziyaret ederek yapılmakta olan ve 2018 yılı için yapımı planlanan yatırımları üzerinde istişarede bulunduk. Göreve geldiğimiz günden bugüne hükümetimizin yatırımlarının yakından takipçisiyiz. Bundan sonrada takipçisi olmaya devam edeceğiz. Gerek Bölge Müdürlerimiz ile gerekse de Şube Müdürlerimiz ve Personelleri ile birlikte Burdur’umuz için ihtiyaç ve sorunları ile devam eden yatırımları yerinde hep birlikte inceleyeceğiz. Hükümetimiz tarafından yapılan yatırımların Burdur’umuza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.