POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

04.04.2018 - 17:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4813+ kez okundu.
 

POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve beraberinde yer alan emniyet personeli ile vali Yılmaz’ı ziyaret etti.
Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri Burdur İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın Vali Yılmaz’ı makamında ziyaretle başladı. İl Emniyet Müdürü Çankal ziyaret sırasında hafta kapsamında düzenlenecek programlarla ilgili Vali Yılmaz’a bilgi verdi.   Türk Polis Teşkilatının en köklü kurumlarımızdan bir tanesi olduğunu belirten Vali Yılmaz, kurulduğu günden bu yana tüm teşkilat mensuplarının devleti ve milleti için canını ortaya koymaktan çekinmeden çalıştıklarını söyledi. Mesai mefhumu gözetmeksizin ülkemizin her bir köşesinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan Polis Teşkilatının, Devletimizin bekası için de terör örgütlerine karşı içeride ve dışarıda verdiğimiz mücadelede önemli görevler üstlenerek başarılı işlere imza attıklarını ifade etti.   Ziyaretleri dolayısıyla heyete teşekkür eden Vali Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Çankal’ın şahsında ilimizde görev yapan teşkilat mensuplarının 10 Nisan Polis Haftasını kutladı.   İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Altuntaş, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih Köle, Polis Memurları Mehmet Nogay, Yeter Dönmez ve Hatice Kenan ziyaret sırasında İl Emniyet Müdürü Çankal'a eşlik ettiler.  
10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve beraberinde yer alan emniyet personeli ile vali Yılmaz’ı ziyaret etti.

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri Burdur İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın Vali Yılmaz’ı makamında ziyaretle başladı. İl Emniyet Müdürü Çankal ziyaret sırasında hafta kapsamında düzenlenecek programlarla ilgili Vali Yılmaz’a bilgi verdi.

 

Türk Polis Teşkilatının en köklü kurumlarımızdan bir tanesi olduğunu belirten Vali Yılmaz, kurulduğu günden bu yana tüm teşkilat mensuplarının devleti ve milleti için canını ortaya koymaktan çekinmeden çalıştıklarını söyledi. Mesai mefhumu gözetmeksizin ülkemizin her bir köşesinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan Polis Teşkilatının, Devletimizin bekası için de terör örgütlerine karşı içeride ve dışarıda verdiğimiz mücadelede önemli görevler üstlenerek başarılı işlere imza attıklarını ifade etti.

 

Ziyaretleri dolayısıyla heyete teşekkür eden Vali Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Çankal’ın şahsında ilimizde görev yapan teşkilat mensuplarının 10 Nisan Polis Haftasını kutladı.

 

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Altuntaş, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih Köle, Polis Memurları Mehmet Nogay, Yeter Dönmez ve Hatice Kenan ziyaret sırasında İl Emniyet Müdürü Çankal'a eşlik ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.