BUCAK İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATI BELDE ZİYARELERİ YAPTI

SİYASET 07.04.2018 - 11:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4664+ kez okundu.
 

BUCAK İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATI BELDE ZİYARELERİ YAPTI

İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.
Başkan Safa Sönmez ve beraberindeki heyet, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Ziyaretlere 25.Dönem Burdur Milletvekili Av. Alparslan Dursun'da eşlik etti.  Kızılkaya Beldesi'nde ilk olarak Kızılkaya Belediye Başkanı Dr. Canan Atasoy'u makamında ziyaret eden İYİ Parti Heyeti, Başkan Canan Atasoy tarafından karşılandı. Beldede yapılan çalışmalar ve beldenin gelişimi konusunda fikir alışverişinde bulunan heyet, daha sonra esnafları ziyaret etti.   Esnafların hal ve hatrını soran İYİ Parti heyeti, ekonomik sıkıntıda olan esnafların tüm dertlerini iktidara geldiklerinde çözeceklerine dair söz verdi. Beldede Cuma Pazarı'nı da ziyaret eden heyet, alışveriş yapan vatandaşlarla görüştü. Vatandaşlardan büyük ilgi gören İYİ Parti İlçe Başkanı Safa Sönmez, ziyaretlerin ardından açıklamada bulundu.  Kızılkaya'nın her geçen büyüdüğünün altını çizen Başkan Sönmez, "Gittiğimiz her yerde büyük ilgi ile karşılanmak bizleri çok mutlu ediyor. Dükkanında satış yapan esnafımızda, pazarda satış yapan esnafımızda, sebze-meyve almaya gelen vatandaşımız da sıkıntıda. Ekonomik olarak rahat değiller. Bizlere tüm sıkıntılarını dertlerini anlattılar. Bizlerde bu sıkıntıların çözümü için İYİ Parti'nin oluştuğunu ve Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde Türkiye'nin huzur,güven ve istikrarı için gerekli tüm proje çalışmalarının hazır olduğunu ifade ettik. İnşallah 2019'da yapılacak seçimlerde iktidara geldiğimizde bu projeleri tek tek hayata geçireceğiz ve vatandaşımızı mutlu edeceğiz" diye konuştu.  
İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Başkan Safa Sönmez ve beraberindeki heyet, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Ziyaretlere 25.Dönem Burdur Milletvekili Av. Alparslan Dursun'da eşlik etti. 

Kızılkaya Beldesi'nde ilk olarak Kızılkaya Belediye Başkanı Dr. Canan Atasoy'u makamında ziyaret eden İYİ Parti Heyeti, Başkan Canan Atasoy tarafından karşılandı. Beldede yapılan çalışmalar ve beldenin gelişimi konusunda fikir alışverişinde bulunan heyet, daha sonra esnafları ziyaret etti.  

Esnafların hal ve hatrını soran İYİ Parti heyeti, ekonomik sıkıntıda olan esnafların tüm dertlerini iktidara geldiklerinde çözeceklerine dair söz verdi. Beldede Cuma Pazarı'nı da ziyaret eden heyet, alışveriş yapan vatandaşlarla görüştü. Vatandaşlardan büyük ilgi gören İYİ Parti İlçe Başkanı Safa Sönmez, ziyaretlerin ardından açıklamada bulundu. 

Kızılkaya'nın her geçen büyüdüğünün altını çizen Başkan Sönmez, "Gittiğimiz her yerde büyük ilgi ile karşılanmak bizleri çok mutlu ediyor. Dükkanında satış yapan esnafımızda, pazarda satış yapan esnafımızda, sebze-meyve almaya gelen vatandaşımız da sıkıntıda. Ekonomik olarak rahat değiller. Bizlere tüm sıkıntılarını dertlerini anlattılar. Bizlerde bu sıkıntıların çözümü için İYİ Parti'nin oluştuğunu ve Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde Türkiye'nin huzur,güven ve istikrarı için gerekli tüm proje çalışmalarının hazır olduğunu ifade ettik. İnşallah 2019'da yapılacak seçimlerde iktidara geldiğimizde bu projeleri tek tek hayata geçireceğiz ve vatandaşımızı mutlu edeceğiz" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.