HAKKIN OLAN BİR DÜNYA İÇİN, BİR İMZAN YETER

SİYASET 04.05.2018 - 11:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4697+ kez okundu.
 

HAKKIN OLAN BİR DÜNYA İÇİN, BİR İMZAN YETER

Saadet Partisi Burdur İl Bşk. Süleyman Arslan Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu'na imza vermek üzere Burdur Adalet Sarayına gitti.
   Saadet Partisi Burdur İl Bşk. Süleyman Arslan CB. Adayı Temel Karamollaoğlu'na imza vermek üzere yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mesai başlangıcında Burdur Adalet Sarayında bulunan İl ve Merkez İlçe seçim kuruluna gitti. Süleyman Arslan “ Demokrasinin gereği olan seçme ve seçilme hakkının kullanılması her yurttaş için temel görevdir. İnanıyorum ki! Ülkemizin vatandaşının vereceği her imza bu ülkenin temeline konulacak bir tuğladan farksız değildir. Bütün vatandaşlarımızın ulusal bütünlüğümüz için imza vereceğine inanıyorum.  Temel Karamollaoğlu'nun adaylığı için"imzamı atarım" sloganıyla dilekçesini veren Arslan; "Bugün önemli bir gün. Bugün vereceğimiz her bir imza ile yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyanın temellerini atacağımıza inanıyoruz. Milletimize hayırlı olsun. Görüşü düşüncesi ne olursa adalet, hak ve hukuka dayalı, emeğin sömürülmediği adil bir dünya özlemindeki tüm vatandaşlarımızı Bilge Başkan Temel Karamollaoğlu'na imza vermeye davet ediyorum" dedi  
Saadet Partisi Burdur İl Bşk. Süleyman Arslan Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu'na imza vermek üzere Burdur Adalet Sarayına gitti.

   Saadet Partisi Burdur İl Bşk. Süleyman Arslan CB. Adayı Temel Karamollaoğlu'na imza vermek üzere yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mesai başlangıcında Burdur Adalet Sarayında bulunan İl ve Merkez İlçe seçim kuruluna gitti. Süleyman Arslan “ Demokrasinin gereği olan seçme ve seçilme hakkının kullanılması her yurttaş için temel görevdir. İnanıyorum ki! Ülkemizin vatandaşının vereceği her imza bu ülkenin temeline konulacak bir tuğladan farksız değildir. Bütün vatandaşlarımızın ulusal bütünlüğümüz için imza vereceğine inanıyorum.

 Temel Karamollaoğlu'nun adaylığı için"imzamı atarım" sloganıyla dilekçesini veren Arslan; "Bugün önemli bir gün. Bugün vereceğimiz her bir imza ile yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyanın temellerini atacağımıza inanıyoruz. Milletimize hayırlı olsun. Görüşü düşüncesi ne olursa adalet, hak ve hukuka dayalı, emeğin sömürülmediği adil bir dünya özlemindeki tüm vatandaşlarımızı Bilge Başkan Temel Karamollaoğlu'na imza vermeye davet ediyorum" dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.