DOKTOR AYŞE KALELİ ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI YAPTI

SİYASET 15.05.2018 - 11:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4572+ kez okundu.
 

DOKTOR AYŞE KALELİ ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekilliği adaylığı için talep dosyamı Partime teslim etmenin haklı gururunu yaşıyorum.
Kadın doğum ve Jinekoloji Mütehassısı Doktor Ayşe Kaleli yaptığı yazılı açıklamada; Doğduğum, büyüdüğüm 1989 yılından beri Kadın Doğum Mütehassısı olarak hizmet etmeye devam ettiğim Burdur'umuzdan CHP’den milletvekili  adaylık başvurusunda bulunmamda, Gerek sağlık alanında gerekse siyaset alanında desteklerini esirgemeyen  partili yoldaşlarıma ve  Burdurlu hemşerilerime minnettarım. Halıya ilmek atan "Burdur Kadını"nın sesi artık Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yankılanmalıdır! Kadın isterse yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Kadınlarımız susmasın, kenara çekilmesin, kadın yeter ki birleşsin! Türkiye Büyük Millet Meclisinde sesiniz ve savunucunuz olarak bilhassa Tacize uğrayan çocuklarımız, 18 yaşın altında evlendirilen kızlarımız, kısaca nice yaşamlarından mahrum edilen tüm evlatlarımızın; asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan emekçinin; emekli maaşıyla evine ekmek almak ve evlatlarının geleceğini temin için çabalayan ay sonunu getirmeye çalışan vatandaşın sesi olacağım.         Ben sizden biriyim, içinizden biriyim. Ben gerek devlet hizmetinde gerekse serbest mesleğimin bana tanıdığı imkanlar ölçüsünde Burdur halkının yanında kadınlarımızın sırdaşı olmak için gayretim oldu.  Kentimi tanıyorum, sorunlarını biliyorum. Bu sorunlara çözüm üreten bir anlayışla hizmet edeceğim! Sizlerle birlikte, yine omuz omuza sorunları aşacağımızı biliyorum! Görev yaptığım müddetçe  en ücra köylerde bile oluşan sıcak diyalogların, bu sürece katkısı olacağına inanıyorum. İl ve ilçe örgütlerimizle yapacağımız uyumlu ve yoğun bir çalışmayla, bu kısa sürede bile, iyi bir sonuç alacağımızdan hiç kuşkum yok. Ayrıca, Cumhuriyet değerlerine bağlı; Cumhuriyet Halk Partisi'ne, Burdur'da 50 yıl hizmet ederek Genel Merkezimiz tarafından onurlandırılan bir babanın kızı  olarak; üyesi olmaktan onur duyduğum Partimde; cesareti, kararlılığı, demokrasi dersi veren; güvenilir, siyaset ve devlet adamı  Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun emrinde ve yol göstericiliğinde,  deneyimlerimi, Partimizin üreteceği politika ve çalışmalara aktarmak istiyorum. Bu konuda kendime güvenim tamdır. Göreve hazırım.
Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekilliği adaylığı için talep dosyamı Partime teslim etmenin haklı gururunu yaşıyorum.

Kadın doğum ve Jinekoloji Mütehassısı Doktor Ayşe Kaleli yaptığı yazılı açıklamada; Doğduğum, büyüdüğüm 1989 yılından beri Kadın Doğum Mütehassısı olarak hizmet etmeye devam ettiğim Burdur'umuzdan CHP’den milletvekili  adaylık başvurusunda bulunmamda, Gerek sağlık alanında gerekse siyaset alanında desteklerini esirgemeyen  partili yoldaşlarıma ve  Burdurlu hemşerilerime minnettarım.

Halıya ilmek atan "Burdur Kadını"nın sesi artık Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yankılanmalıdır!

Kadın isterse yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Kadınlarımız susmasın, kenara çekilmesin, kadın yeter ki birleşsin! Türkiye Büyük Millet Meclisinde sesiniz ve savunucunuz olarak bilhassa Tacize uğrayan çocuklarımız, 18 yaşın altında evlendirilen kızlarımız, kısaca nice yaşamlarından mahrum edilen tüm evlatlarımızın; asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan emekçinin; emekli maaşıyla evine ekmek almak ve evlatlarının geleceğini temin için çabalayan ay sonunu getirmeye çalışan vatandaşın sesi olacağım.

        Ben sizden biriyim, içinizden biriyim. Ben gerek devlet hizmetinde gerekse serbest mesleğimin bana tanıdığı imkanlar ölçüsünde Burdur halkının yanında kadınlarımızın sırdaşı olmak için gayretim oldu.  Kentimi tanıyorum, sorunlarını biliyorum. Bu sorunlara çözüm üreten bir anlayışla hizmet edeceğim! Sizlerle birlikte, yine omuz omuza sorunları aşacağımızı biliyorum!

Görev yaptığım müddetçe  en ücra köylerde bile oluşan sıcak diyalogların, bu sürece katkısı olacağına inanıyorum. İl ve ilçe örgütlerimizle yapacağımız uyumlu ve yoğun bir çalışmayla, bu kısa sürede bile, iyi bir sonuç alacağımızdan hiç kuşkum yok.

Ayrıca, Cumhuriyet değerlerine bağlı; Cumhuriyet Halk Partisi'ne, Burdur'da 50 yıl hizmet ederek Genel Merkezimiz tarafından onurlandırılan bir babanın kızı  olarak; üyesi olmaktan onur duyduğum Partimde; cesareti, kararlılığı, demokrasi dersi veren; güvenilir, siyaset ve devlet adamı  Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun emrinde ve yol göstericiliğinde,  deneyimlerimi, Partimizin üreteceği politika ve çalışmalara aktarmak istiyorum. Bu konuda kendime güvenim tamdır. Göreve hazırım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.