AK PARTİ EKİBİNE YOĞUN İLGİ GÖSTERİLİYOR

SİYASET 31.05.2018 - 13:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3727+ kez okundu.
 

AK PARTİ EKİBİNE YOĞUN İLGİ GÖSTERİLİYOR

-AK Parti İl Başkanlığı tarafından Burdur Milletvekili Adayları Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve Emine Aktaş’la birlikte Karamanlı ilçesi köylerinde seçim çalışması yapıldı.
AK Parti Burdur İl Başkanlığı seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. AK Parti İl Başkanlığı tarafından Burdur Milletvekili Adayları Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve Emine Aktaş’la birlikte Karamanlı ilçesine bağlı Mürseller, Bademli, Kağılcık, Kılavuzlar, Kayalı, Manca, Dereköy, Kılçan Köylerinde seçim çalışması yapıldı. AK Parti İl ve Karamanlı İlçe Başkanlığının tüm teşkilatların katılımıyla gerçekleştirdiği seçim çalışmasında halk tarafından yoğun ilgi gösterildi. Burdur Milletvekili Adayları Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve Emine Aktaş Karamanlı İlçe merkezin de ve köylerindeki seçim çalışmalarında vatandaşlarla tanıştırdılar. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için İlçe merkezinde ve köylerinde destek istediler. Vatandaşlarla düzenlenen toplantılarda ise AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Milletvekili Adayları Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve Emine Aktaş’ın aday olduklarını ve seçim sonrasında kendileri adına Türkiye Büyük Millet Meclisinde hükümet ile vatandaşlara hizmette önemli görevler üstleneceklerini ifade ederek tanıttı. AK Parti Burdur Milletvekili AK Parti mevcut Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan seçim sonrasında uygulamanın yapılacağı projeleri vatandaşlara anlattı. Karamanlı halkının ilgisiyle karşılanan AK Parti teşkilatı, Karamanlı ilçesindeki seçim çalışmasından memnun ayrıldı..
-AK Parti İl Başkanlığı tarafından Burdur Milletvekili Adayları Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve Emine Aktaş’la birlikte Karamanlı ilçesi köylerinde seçim çalışması yapıldı.

AK Parti Burdur İl Başkanlığı seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. AK Parti İl Başkanlığı tarafından Burdur Milletvekili Adayları Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve Emine Aktaş’la birlikte Karamanlı ilçesine bağlı Mürseller, Bademli, Kağılcık, Kılavuzlar, Kayalı, Manca, Dereköy, Kılçan Köylerinde seçim çalışması yapıldı. AK Parti İl ve Karamanlı İlçe Başkanlığının tüm teşkilatların katılımıyla gerçekleştirdiği seçim çalışmasında halk tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Burdur Milletvekili Adayları Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve Emine Aktaş Karamanlı İlçe merkezin de ve köylerindeki seçim çalışmalarında vatandaşlarla tanıştırdılar. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için İlçe merkezinde ve köylerinde destek istediler. Vatandaşlarla düzenlenen toplantılarda ise AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Milletvekili Adayları Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve Emine Aktaş’ın aday olduklarını ve seçim sonrasında kendileri adına Türkiye Büyük Millet Meclisinde hükümet ile vatandaşlara hizmette önemli görevler üstleneceklerini ifade ederek tanıttı. AK Parti Burdur Milletvekili AK Parti mevcut Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan seçim sonrasında uygulamanın yapılacağı projeleri vatandaşlara anlattı. Karamanlı halkının ilgisiyle karşılanan AK Parti teşkilatı, Karamanlı ilçesindeki seçim çalışmasından memnun ayrıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.