AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI.

SİYASET 05.06.2018 - 17:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3781+ kez okundu.
 

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Diğer milletvekili adayları Yasin Uğur ve Emine Aktaş da özgeçmişlerini aktarıp kendilerini tanıttı.
Burdur AK Parti Milletvekilleri özel sektöre ait  bir lokanta da AK Parti teşkilatının verdiği iftar yemeğinde anti teşkilatının SKM üyeleri ile basın mensupları ile bir araya geldiğiler. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan iftar yemeği düzenleyip basın mensuplarına değerlendirmede bulunup, 24 Haziran seçimlerinin düğün havasında geçtiğini, halkın referandumla başkanlık sistemini istediği mesajı verdiğini vurguladı. CB Başdanışmanı Gürcan’ın yanı sıra AK Parti Burdur Milletvekili Adayları Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve Emine Aktaş ile il, ilçe, kadın, gençlik kolları yönetim ve üyelerinin katıldığı iftarda Gürcan, Özçelik, Uğur, Aktaş ve İl Başkanı Volkan Mengi birer konuşma yaptı.   Türkiye’nin son dönemde kabuğunu kırdığını ve bunu yurt dışı gezilerinde daha iyi gördüğünü söyleyen Gürcan, Burdur ziyaretlerinde arz ile talebin buluştuğunu, vatandaşların isteklerini kendilerine ilettiğini kaydedip, 24 Haziran seçimlerini bir anlamda 24 Haziran sonrasında Türkiye’nin şahlanışı olarak da görüldüğünü belirtti. Halktan bu istikrar döneminin de devam etmesi yolunda taleplerini ile getirdiklerini söyledi.   Değerlendirmenin sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gürcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın günün 24 saati çalışan ve uyumayan bir yapısı olduğunu açıklayarak, “siyasette bir şeye kendinizi adarsanız o yolda da bu konuda birileri dökülebilir o maya tutmuşsa “diyerek “apolet sökme” konusunun çok ağır bir hakaret olduğunu ekledi. HEDEF 3-0 AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik seçimlere kalan günlerde aynı süratle çalışmalara devam edeceklerini, gece gündüz demeden vatandaşlarla bir araya geldiklerini, 12 seçimdir düşürülemeyen Recep Tayyip Erdoğan’ın dış güçlerle birlikte 24 Haziran’da düşürülmeye çalışıldığını fakat kendilerinin milletin takdirine güvendiklerini ve Burdur’da tarih yazarak milletvekilliğinde 2-1’den 3-0’a geleceklerine inandıklarını vurguladı.  
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Diğer milletvekili adayları Yasin Uğur ve Emine Aktaş da özgeçmişlerini aktarıp kendilerini tanıttı.

Burdur AK Parti Milletvekilleri özel sektöre ait  bir lokanta da AK Parti teşkilatının verdiği iftar yemeğinde anti teşkilatının SKM üyeleri ile basın mensupları ile bir araya geldiğiler. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan iftar yemeği düzenleyip basın mensuplarına değerlendirmede bulunup, 24 Haziran seçimlerinin düğün havasında geçtiğini, halkın referandumla başkanlık sistemini istediği mesajı verdiğini vurguladı. CB Başdanışmanı Gürcan’ın yanı sıra AK Parti Burdur Milletvekili Adayları Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve Emine Aktaş ile il, ilçe, kadın, gençlik kolları yönetim ve üyelerinin katıldığı iftarda Gürcan, Özçelik, Uğur, Aktaş ve İl Başkanı Volkan Mengi birer konuşma yaptı.

 

Türkiye’nin son dönemde kabuğunu kırdığını ve bunu yurt dışı gezilerinde daha iyi gördüğünü söyleyen Gürcan, Burdur ziyaretlerinde arz ile talebin buluştuğunu, vatandaşların isteklerini kendilerine ilettiğini kaydedip, 24 Haziran seçimlerini bir anlamda 24 Haziran sonrasında Türkiye’nin şahlanışı olarak da görüldüğünü belirtti. Halktan bu istikrar döneminin de devam etmesi yolunda taleplerini ile getirdiklerini söyledi.  

Değerlendirmenin sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gürcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın günün 24 saati çalışan ve uyumayan bir yapısı olduğunu açıklayarak, “siyasette bir şeye kendinizi adarsanız o yolda da bu konuda birileri dökülebilir o maya tutmuşsa “diyerek “apolet sökme” konusunun çok ağır bir hakaret olduğunu ekledi.

HEDEF 3-0

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik seçimlere kalan günlerde aynı süratle çalışmalara devam edeceklerini, gece gündüz demeden vatandaşlarla bir araya geldiklerini, 12 seçimdir düşürülemeyen Recep Tayyip Erdoğan’ın dış güçlerle birlikte 24 Haziran’da düşürülmeye çalışıldığını fakat kendilerinin milletin takdirine güvendiklerini ve Burdur’da tarih yazarak milletvekilliğinde 2-1’den 3-0’a geleceklerine inandıklarını vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.