VALİ HAŞAN ŞILDAK’A ZİYARETLER DEVAM EDİYOR.

YAŞAM 17.07.2018 - 14:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4465+ kez okundu.
 

VALİ HAŞAN ŞILDAK’A ZİYARETLER DEVAM EDİYOR.

Burdur Valisi Hasan Şıldak’a göreve geldiği günden bu yana nezaket ziyaretleri devam ediyor.
 TRT Haber Burdur Muhabiri Mesut Pala,  Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı aynı zamanda Kanal15 Arka Pencere Programı Yapımcısı Sergül Canıgür, NNC Medya Sahibi İbrahim Nanecioğlu beraberinde NNC Medya çalışanları Osman Nanecioğlu, Mustafa Bilgiç Valimizi makamında ziyaret ettiler.   Devam eden ziyaretlerde Bucak Melekler Derneği Başkanı İlknur Cenkci beraberinde dernek yönetimi,  Ağlasun Mamak Köyü Muhtarı Mehmet Işık ve azaları son olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yarar ve vakıf çalışanları Vali Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret ettiler.   Hayırlı olsun dileklerini ileten ziyaretçiler, bir süre kendisiyle görüşerek yeni görevinde başarılar dilediler.  
Burdur Valisi Hasan Şıldak’a göreve geldiği günden bu yana nezaket ziyaretleri devam ediyor.

 TRT Haber Burdur Muhabiri Mesut Pala,  Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı aynı zamanda Kanal15 Arka Pencere Programı Yapımcısı Sergül Canıgür, NNC Medya Sahibi İbrahim Nanecioğlu beraberinde NNC Medya çalışanları Osman Nanecioğlu, Mustafa Bilgiç Valimizi makamında ziyaret ettiler.

 

Devam eden ziyaretlerde Bucak Melekler Derneği Başkanı İlknur Cenkci beraberinde dernek yönetimi,  Ağlasun Mamak Köyü Muhtarı Mehmet Işık ve azaları son olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yarar ve vakıf çalışanları Vali Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Hayırlı olsun dileklerini ileten ziyaretçiler, bir süre kendisiyle görüşerek yeni görevinde başarılar dilediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.