BURDUR VALİ YARDIMCISI BAHİR ALTUNKAYA EMEKLİ OLDU

YAŞAM 20.07.2018 - 09:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3933+ kez okundu.
 

BURDUR VALİ YARDIMCISI BAHİR ALTUNKAYA EMEKLİ OLDU

“Emekliğe ayrılan Burdur Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya’nın onuruna Burdur Valisi Hasan Şıldak Bahir Altunkaya’yı düzenlediği yemek ile uğurladı. .
40 yıllık devlet hizmetinde Mülki İdare Amiri olarak Ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinde Vali Yardımcısı ve Kaymakam olarak görev yapan Bahir Altunkaya, 2012 yılında Burdur Vali Yardımcısı olarak atanmış, emeklilik öncesi mesleğinin son altı yılında Burdur’da görev yapmıştı. Burdur Valisi Hasan Şıldak, yaptığı konuşmada; Vali Yardımcımız ile çok kısa bir süre çalışma fırsatı buldum. Ama tanıdığımız, bildiğimiz ve mesleğimizde isim yapmış bir büyüğümüz. Keşke daha uzun bir süre mesaimizi birlikte sürdürebilseydik. Ama uzun bir meslek hayatını, başarılı bir şekilde ilimizde tamamlayarak emekli oldu. Kendisini bizim kadrolarımızdan, Burdur Valiliği'mizden uğurlamanın onurunu yaşıyoruz. Mülki İdare Amirliği mesleği içerisinde bulunduğu Kaymakamlık görevlerinde, Vali Yardımcılığı görevlerinde uzun süreler ülkemize hizmet etti. Ben hizmetleri için kendisine teşekkür ediyorum. Katılımları dolayısıyla personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Vali Yardımcımız Bahir Altunkaya’ya bundan sonraki hayatlarında çocuklarıyla, eşiyle, ailecek mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı Düzenlenen yemek sonrasında Bahir Altunyaya veda bölümünde duygulu anlar yaşadı. Görev yaptığı süre içinde kendisine kanunların verdiği yetkinin dışına çıkmadan ve insani konularda hasiyet gösterip herkesin sorunlarına çözüm arayışında olduğunu söyledi. Bu süre içinde bu nedenle birçok dost yakın ve arkadaş edindiğini bu nedenle Burdur’dan ayrılmasının kolay olmayacağını ancak ailevi nedenler önümüze istemesek de bazı seçenekleri çıkardığını belirmeliyim. Burada bulunan mesai arkadaşlarım dahil göremediğim dostlarıma iyi dileklerimle veda ettiğimi belirtmek isterim.
“Emekliğe ayrılan Burdur Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya’nın onuruna Burdur Valisi Hasan Şıldak Bahir Altunkaya’yı düzenlediği yemek ile uğurladı. .

40 yıllık devlet hizmetinde Mülki İdare Amiri olarak Ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinde Vali Yardımcısı ve Kaymakam olarak görev yapan Bahir Altunkaya, 2012 yılında Burdur Vali Yardımcısı olarak atanmış, emeklilik öncesi mesleğinin son altı yılında Burdur’da görev yapmıştı.

Burdur Valisi Hasan Şıldak, yaptığı konuşmada; Vali Yardımcımız ile çok kısa bir süre çalışma fırsatı buldum. Ama tanıdığımız, bildiğimiz ve mesleğimizde isim yapmış bir büyüğümüz. Keşke daha uzun bir süre mesaimizi birlikte sürdürebilseydik. Ama uzun bir meslek hayatını, başarılı bir şekilde ilimizde tamamlayarak emekli oldu. Kendisini bizim kadrolarımızdan, Burdur Valiliği'mizden uğurlamanın onurunu yaşıyoruz. Mülki İdare Amirliği mesleği içerisinde bulunduğu Kaymakamlık görevlerinde, Vali Yardımcılığı görevlerinde uzun süreler ülkemize hizmet etti. Ben hizmetleri için kendisine teşekkür ediyorum. Katılımları dolayısıyla personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Vali Yardımcımız Bahir Altunkaya’ya bundan sonraki hayatlarında çocuklarıyla, eşiyle, ailecek mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı

Düzenlenen yemek sonrasında Bahir Altunyaya veda bölümünde duygulu anlar yaşadı. Görev yaptığı süre içinde kendisine kanunların verdiği yetkinin dışına çıkmadan ve insani konularda hasiyet gösterip herkesin sorunlarına çözüm arayışında olduğunu söyledi. Bu süre içinde bu nedenle birçok dost yakın ve arkadaş edindiğini bu nedenle Burdurdan ayrılmasının kolay olmayacağını ancak ailevi nedenler önümüze istemesek de bazı seçenekleri çıkardığını belirmeliyim. Burada bulunan mesai arkadaşlarım dahil göremediğim dostlarıma iyi dileklerimle veda ettiğimi belirtmek isterim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.