VAROLLAR ŞİRKETİ PERSONELİ VE MİSAFİRLERİ İÇİN GECE DÜZENLEDİ .

YAŞAM 14.11.2018 - 15:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3655+ kez okundu.
 

VAROLLAR ŞİRKETİ PERSONELİ VE MİSAFİRLERİ İÇİN GECE DÜZENLEDİ .

Varollar A.Ş.nin geleneksel olarak personeli ve misafirleri için düzenlediği Moral Gecesi’nde; Milletvekilleri, Bürokratlar, İş adamları, çalışanlar ve Varollar Ailesi Serenler Tepesi Varollar Restoran da bir araya geldiler.
TRT İstanbul Radyosu Türk Halk Müziği Sanatçılarından İsmail Altunsaray’ın, belki de hayatındaki en uzun süre sahne aldığı gece de Vali Yardımcısı Yakup Tat, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik,  Yasin Uğur, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Daire Müdürleri, Burdurlu iş adamları seçkin, davetliler ve Baki Varol’un ailesi katıldı.       Baki Varol’un Oğlu ve Varollar A.Ş’nin Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Varol’un da doğum günü olması nedeniyle yaş günü olması nedeniyle sembolik bir kutlama yapıldı. Varollar A,Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Varol’un doğum günü kutlaması da Altunsaray ve ekibinin icra ettikleri müzik eşliğinde davetliler ve personelin katılımı ile coşkulu bir şekilde sahne oynayanlarca boş bırakılmadı. Moral Gecesi’n de; süt ve Yem, Lojistik, Mermer Ocağı İşletmeciliği, Restoran İşletmeciliği ve İnşaat olmak üzere 5 ayrı sektörde faaliyetlerini sürdüren Varollar A.Ş.nin Grup Şirketleri ve çalışmaları hakkında bir de sinevizyon gösterisi sunulurken; misafirlerine bir konuşma yapan VAROLLAR Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve bugün 700’den fazla personeline ve çalışanlarına gelir sağladığı bilinmektedir. Türkiye’ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırları içindeki inşaat dahil bir çok alanda istihdam sağlamak suretiyle gelir temin eden iş adamı Baki Varol; gecede yaptığı konuşmada ise  Türkiye’nin ve iş dünyasının önünün hiç kimsenin hile ve entrikalarla ile kesilemeyeceğini gelişen Dünya ekonomik ölçeği göstergelerine göre çok yakın zamanda, Amerika, Rusya ve Çin’den sonra bir çok ülkenin ön sıralarında yar alacağı bugün artık hayal olmaktan çıkmaktadır. Ülkemizin iş dünyasının dünden bugüne kıta ve saha çalışmalarında birçok başarıyı aynı anda götürdükleri bir hayal olmaktan çıktığı görülmektedir şeklinde ifade etti . Baki Varol; konuşmasında “Biz Türk’üz, biz çalışkanız; Dünya’mız eski Dünya değil. Türkiye içeriden ve dışarıdan Ülkeyi zayıf düşürmek isteyenlerin aksine bizi ülke gerçeklerinden uzaklaştırmak için her türlü çalışmayı sergileyenlere karşı, tek vücut, tek yumruk olarak, birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaştıracak çalışmaları sergilemeye devam ediyoruz ülke ve Türk Milleti bunu başarır” diyerek; Varollar Şirketleri’nin bu güne gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.    Başarılı işadamı, Varollar Şirketleri olarak Türkiye’nin ve yakın tarihte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin çalışmaları ile önde gelen şirketleri arasında yer alacağını buradan söylüyorum. Baki Varol’un anlamlı konuşmasının ardın Vali Yardımcısı Yakup Tat, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur birer konuşma yaparak Varollar ailesi ve şirket çalışanlarını kutladılar.  
Varollar A.Ş.nin geleneksel olarak personeli ve misafirleri için düzenlediği Moral Gecesi’nde; Milletvekilleri, Bürokratlar, İş adamları, çalışanlar ve Varollar Ailesi Serenler Tepesi Varollar Restoran da bir araya geldiler.

TRT İstanbul Radyosu Türk Halk Müziği Sanatçılarından İsmail Altunsaray’ın, belki de hayatındaki en uzun süre sahne aldığı gece de Vali Yardımcısı Yakup Tat, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik,  Yasin Uğur, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Daire Müdürleri, Burdurlu iş adamları seçkin, davetliler ve Baki Varol’un ailesi katıldı.

      Baki Varol’un Oğlu ve Varollar A.Ş’nin Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Varol’un da doğum günü olması nedeniyle yaş günü olması nedeniyle sembolik bir kutlama yapıldı. Varollar A,Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Varol’un doğum günü kutlaması da Altunsaray ve ekibinin icra ettikleri müzik eşliğinde davetliler ve personelin katılımı ile coşkulu bir şekilde sahne oynayanlarca boş bırakılmadı.

Moral Gecesi’n de; süt ve Yem, Lojistik, Mermer Ocağı İşletmeciliği, Restoran İşletmeciliği ve İnşaat olmak üzere 5 ayrı sektörde faaliyetlerini sürdüren Varollar A.Ş.nin Grup Şirketleri ve çalışmaları hakkında bir de sinevizyon gösterisi sunulurken; misafirlerine bir konuşma yapan VAROLLAR Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve bugün 700’den fazla personeline ve çalışanlarına gelir sağladığı bilinmektedir. Türkiye’ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırları içindeki inşaat dahil bir çok alanda istihdam sağlamak suretiyle gelir temin eden iş adamı Baki Varol; gecede yaptığı konuşmada ise  Türkiye’nin ve iş dünyasının önünün hiç kimsenin hile ve entrikalarla ile kesilemeyeceğini gelişen Dünya ekonomik ölçeği göstergelerine göre çok yakın zamanda, Amerika, Rusya ve Çin’den sonra bir çok ülkenin ön sıralarında yar alacağı bugün artık hayal olmaktan çıkmaktadır. Ülkemizin iş dünyasının dünden bugüne kıta ve saha çalışmalarında birçok başarıyı aynı anda götürdükleri bir hayal olmaktan çıktığı görülmektedir şeklinde ifade etti .

Baki Varol; konuşmasında “Biz Türk’üz, biz çalışkanız; Dünya’mız eski Dünya değil. Türkiye içeriden ve dışarıdan Ülkeyi zayıf düşürmek isteyenlerin aksine bizi ülke gerçeklerinden uzaklaştırmak için her türlü çalışmayı sergileyenlere karşı, tek vücut, tek yumruk olarak, birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaştıracak çalışmaları sergilemeye devam ediyoruz ülke ve Türk Milleti bunu başarır” diyerek; Varollar Şirketleri’nin bu güne gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

   Başarılı işadamı, Varollar Şirketleri olarak Türkiye’nin ve yakın tarihte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin çalışmaları ile önde gelen şirketleri arasında yer alacağını buradan söylüyorum. Baki Varol’un anlamlı konuşmasının ardın Vali Yardımcısı Yakup Tat, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur birer konuşma yaparak Varollar ailesi ve şirket çalışanlarını kutladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.