BURDUR CHP EN ESKİ NEFERİNİ EBEDİYETE UĞURLADI

YAŞAM 25.11.2018 - 17:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3268+ kez okundu.
 

BURDUR CHP EN ESKİ NEFERİNİ EBEDİYETE UĞURLADI

Burdur CHP Teşkilatının en eski üyelerinden eski Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü’nden emekli olan Fatih Mülazımoğlu’nu parti önünde düzenlenen tören ile ebediyete uğurladı.
Burdur CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamada; Ebediyete intikal eden Fatih Mülazımoğlu kendisine hak vaki olduğunda CHP Burdur İl Başkanlığı önünde bir tören düzenlendikten sonra defnedilmesinin vasiyet ettiği bu nedenle de en eski parti üyesi ve partinin duayenlerinden Fatih Mülazımoğlu için kendi isteğine uygun CHP Burdur İl Başkanlığı önünde oluşturulan katafalka getirilen cenaze burada kendisinin ve yakınlarının isteği ile bir tören düzenlendi.  Tören de kısa bir konuşma yapan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz CHP’nin en eski neferleri arasında yer alan. merhum Fatih Mülazımoğlu,partisine bağlı olduğu kadarı ile birçok siyasetçiye de bu konuda rehber olmuş bir ağabeyimizdi. 2014 seçimlerine belediye başkanı olarak girdiğimde, benim de duygulandığım bir iş yaptı. Fatih Mülazımoğlu Ağabeyim cebinden çıkardığı bir miktar parayı benim için kampanyada kullanmam için elime sıkıştırdı. İtiraz ettiğimde bana bu iş böyle güçlenir dedi. Ben bu para miktarını bu güne kadar harcamadım. Demokrasi sevdalısı Ağabey’imin bu jestini unutmadım  Biz kendisini hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız. Gelecekte bu parti de görev alan üyeliği devam eden birçok genç arkadaşıma onun Atatürk ilkelerine bağlılığı parti ahlakına güçlü seçmen iradesi anlayışının rehber olacağını düşünüyorum. Fatih Mülazımoğlu 87 yaşında hayata gözlerini yumdu tabutu eller üzerinde bir müddet taşındıktan sonra cenaze arıcı ile mezarlığa götürüldü.
Burdur CHP Teşkilatının en eski üyelerinden eski Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü’nden emekli olan Fatih Mülazımoğlu’nu parti önünde düzenlenen tören ile ebediyete uğurladı.

Burdur CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamada; Ebediyete intikal eden Fatih Mülazımoğlu kendisine hak vaki olduğunda CHP Burdur İl Başkanlığı önünde bir tören düzenlendikten sonra defnedilmesinin vasiyet ettiği bu nedenle de en eski parti üyesi ve partinin duayenlerinden Fatih Mülazımoğlu için kendi isteğine uygun CHP Burdur İl Başkanlığı önünde oluşturulan katafalka getirilen cenaze burada kendisinin ve yakınlarının isteği ile bir tören düzenlendi. 

Tören de kısa bir konuşma yapan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz CHP’nin en eski neferleri arasında yer alan. merhum Fatih Mülazımoğlu,partisine bağlı olduğu kadarı ile birçok siyasetçiye de bu konuda rehber olmuş bir ağabeyimizdi. 2014 seçimlerine belediye başkanı olarak girdiğimde, benim de duygulandığım bir iş yaptı. Fatih Mülazımoğlu Ağabeyim cebinden çıkardığı bir miktar parayı benim için kampanyada kullanmam için elime sıkıştırdı. İtiraz ettiğimde bana bu iş böyle güçlenir dedi. Ben bu para miktarını bu güne kadar harcamadım. Demokrasi sevdalısı Ağabey’imin bu jestini unutmadım 

Biz kendisini hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız. Gelecekte bu parti de görev alan üyeliği devam eden birçok genç arkadaşıma onun Atatürk ilkelerine bağlılığı parti ahlakına güçlü seçmen iradesi anlayışının rehber olacağını düşünüyorum. Fatih Mülazımoğlu 87 yaşında hayata gözlerini yumdu tabutu eller üzerinde bir müddet taşındıktan sonra cenaze arıcı ile mezarlığa götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.