İŞ ADAMI BAKİ VAROL EŞİ’NE SÜRPRİZ PARTİ DÜZENLEDİ

YAŞAM 16.12.2018 - 16:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3565+ kez okundu.
 

İŞ ADAMI BAKİ VAROL EŞİ’NE SÜRPRİZ PARTİ DÜZENLEDİ

Varollar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş adamı Baki Varol, Evliliğinin 32. Yıldönümünde Eşi Hatice Varol’a sürpriz bir Evlilik Yıldönümü Partisi verdi.
Yoğun çalışmalarının yanı sıra dostları ve aile üyeleri ile bir araya geldiği sürpriz etkinlikler düzenleyen  iş dünyasının yükselen değerlerinden, Baki Varol, yardımseverliğinin yanı sıra yoğun tempo da çalışması nedeniyle yakın dostları ile şirket personeli ve aile bireylerinin çalışma performansını artırmak amacı ile kendi tesislerinde özel geceler düzenleyip onların gönüllerini almaktadır. Ayrıca sayıda öğrencinin de tahsil yapabilmesini sağlamak amacı ile şirketinin eğitime ayırdığı fonlarından burs verdiği bilinmektedir. İş adamı Baki Varol; geçtiğimiz Cuma Akşamı, Serenler Tepesi olarak bilinen Karaburun mevkisindeki Varollar Restoran da; Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, çok sayıda Resmi Daire Müdürü ve Temsilcisi, Banka Müdürleri, Dernek ve Cemiyetlerin Temsilcileri, dostları, arkadaşları, akrabaları ile şirket çalışanlarının ve davetlilerin katıldığı Dostluk ve Dayanışma Yemeği verdi. Burdur’da Bedelli Askerliğini tamamlayan Türk Halk Müziği Sanatçısı Ramazan Küçük’ün Türküleri ile şenlendirdiği gecede, sahneye getirilen bir pasta duygulu anlar yaşattı.  Baki Varol,  eşi Hatice Varol’u sahneye çağırdı ve torunları ile birlikte Eşi Baki Varol’un yanına gelirken; davetlilerine seslenerek, 32 yıl önce evliliklerinin nasıl tesis edildiğini ve başlarından geçenleri anlattıktan sonra “İyi ki biraz zorda olsa kavuştuğumuz eşim Hatice Varol, benim gibi bir insanın 32 yıl kahrını çeken bir sabır abidesi inşa etti. Ben kendisinden razıyım, Allah’ta kendisinden razı olsun, iyi ki yanımda, hani Anadolu da bir deyim vardır her başarılı erkeğin arkasında başarılı ve sabırlı bir kadın vardır derler işte benim arkamdaki güç çocuklarımın anası hayat arkadaşım dimdik bir dağ gibi benim yanımda diyerek, eşine teşekkür etti ve hazırlanan 32 yılın anısına pastayı Eşi ve torunları ile birlikte kesti. Aynı gün terhis olan ve ailesi ile birlikte geceye katılan Türk Halk Müziği Sanatçısı Ramazan Küçük’ün türküleri ve oyun havaları ile gece geç saatlere kadar sürdü ve Dost ve arkadaşlarını birlikte görebilmekten mutlu olan Baki Varol hem eşine Evlilik Yıl Dönümü sürprizi yaptı, hem de davetlilerini ağırladı.  
Varollar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş adamı Baki Varol, Evliliğinin 32. Yıldönümünde Eşi Hatice Varol’a sürpriz bir Evlilik Yıldönümü Partisi verdi.

Yoğun çalışmalarının yanı sıra dostları ve aile üyeleri ile bir araya geldiği sürpriz etkinlikler düzenleyen  iş dünyasının yükselen değerlerinden, Baki Varol, yardımseverliğinin yanı sıra yoğun tempo da çalışması nedeniyle yakın dostları ile şirket personeli ve aile bireylerinin çalışma performansını artırmak amacı ile kendi tesislerinde özel geceler düzenleyip onların gönüllerini almaktadır. Ayrıca sayıda öğrencinin de tahsil yapabilmesini sağlamak amacı ile şirketinin eğitime ayırdığı fonlarından burs verdiği bilinmektedir. İş adamı Baki Varol; geçtiğimiz Cuma Akşamı, Serenler Tepesi olarak bilinen Karaburun mevkisindeki Varollar Restoran da; Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, çok sayıda Resmi Daire Müdürü ve Temsilcisi, Banka Müdürleri, Dernek ve Cemiyetlerin Temsilcileri, dostları, arkadaşları, akrabaları ile şirket çalışanlarının ve davetlilerin katıldığı Dostluk ve Dayanışma Yemeği verdi.

Burdur’da Bedelli Askerliğini tamamlayan Türk Halk Müziği Sanatçısı Ramazan Küçük’ün Türküleri ile şenlendirdiği gecede, sahneye getirilen bir pasta duygulu anlar yaşattı.  Baki Varol,  eşi Hatice Varol’u sahneye çağırdı ve torunları ile birlikte Eşi Baki Varol’un yanına gelirken; davetlilerine seslenerek, 32 yıl önce evliliklerinin nasıl tesis edildiğini ve başlarından geçenleri anlattıktan sonra “İyi ki biraz zorda olsa kavuştuğumuz eşim Hatice Varol, benim gibi bir insanın 32 yıl kahrını çeken bir sabır abidesi inşa etti. Ben kendisinden razıyım, Allah’ta kendisinden razı olsun, iyi ki yanımda, hani Anadolu da bir deyim vardır her başarılı erkeğin arkasında başarılı ve sabırlı bir kadın vardır derler işte benim arkamdaki güç çocuklarımın anası hayat arkadaşım dimdik bir dağ gibi benim yanımda diyerek, eşine teşekkür etti ve hazırlanan 32 yılın anısına pastayı Eşi ve torunları ile birlikte kesti.

Aynı gün terhis olan ve ailesi ile birlikte geceye katılan Türk Halk Müziği Sanatçısı Ramazan Küçük’ün türküleri ve oyun havaları ile gece geç saatlere kadar sürdü ve Dost ve arkadaşlarını birlikte görebilmekten mutlu olan Baki Varol hem eşine Evlilik Yıl Dönümü sürprizi yaptı, hem de davetlilerini ağırladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.