BUTSO BAŞKANI KEYİK; “EKONOMİK ZORLUKLARA RAĞMEN HİZMET VERİYORUZ”

EKONOMİ 05.02.2019 - 16:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3987+ kez okundu.
 

BUTSO BAŞKANI KEYİK; “EKONOMİK ZORLUKLARA RAĞMEN HİZMET VERİYORUZ”

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur'un en köklü meslek kuruluşları arasında yer almakta ve 96 yıldır hizmet vermeye devam etmektedir.
 Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Oda meclis salonunda yaptığı basın toplantısında 2018 yılı içinde oda basın bürosu elemanları tarafından hazırlanan ülke içi ve ülkeyi etkileyen olayları “almanak” niteliğinde sunumu ile anlattı. Keyik ayrıca 2018 yılı içinde “Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi tarafından sürdürülen çalışmaları içeren ayrı bir “Almanak” ile anlattı. Birinci ve İkinci Organize Sanayi içindeki gelişmeleri anlattı. 2019 yılı içinde yöresel ve bölgesel çalışmalar hakkında bilgi aktardı      Burdur ve ülke ekonomisinin gelişimine yönelik çalışma ve hizmetlerini yoğun bir tempoda sürdüren Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur'un en köklü meslek kuruluşları arasında yer almakta ve 96 yıldır hem üyelerine hem de iç ve dış ticaret faaliyetleri ile hizmet vermeye devam etmektedir. Burdur’umuz merkezi ve ilçelerimizdeki işletmelerin Ticaret ve Sanayi kuruluşlarımıza verdiğimiz hizmetlerin dışında, planladığımız ve yürüttüğümüz projeler ile ilçeleriyle birlikte bir bütün olarak, tüm Burdur'a ekonomik katma değer sağlama amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimiz ve ülkemiz için hizmet üretmek amacıyla çıktığımız bu yoldaki çalışmalarımızı sürekli kılmak ve BUTSO bayrağını daha da yükseklere taşımak başlıca hedefimizdir. Bundan sonra da sunacağımız hizmetler ve üreteceğimiz projelerle, Burdur’umuzun ülkemize sağladığı katma değerlerin karşılığı olarak hak ettiği yere geleceğine olan inancımız tamdır. Bu noktada, hizmet yolunda bizlere güç veren üyelerimize, çalışmalarımızı kamuoyuna duyuran siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ederiz.   Burdur’umuzun kimliğine ve dokusuna uygun tüm ulusal ve uluslararası proje, toplantı, çalışma, etkinlik ve organizasyonlara ilişkin 2018 yılında gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin özetini bilginize ve takdirinize sunuyoruz. Keyik toplantının son bölümünde basın mensuplarının sorularını cevap verdi.  II.OSB  Burdur II.OSB hedefimiz gerçekleşmiş, 25 parselin  75’ lik metrajlık kısmına tekabül eden 18 parselin tahsis işlemi gerçekleşmiş, 7 parsel yeni yatırımcı beklemektedir. Dünyadaki teknolojik yenilikleri de düşünürsek organize sanayi bölgelerinde üretime açılacak işletmelerde yoğun iş gücü yaratacak çok büyük işletmelerde dahi çalışan sayısı artık çok fazla olmamaktadır. İş-Kur rakamlarına bakıldığında Burdur’da neredeyse kadın iş gücü ile erkek iş gücü sayısı il genelinde çok fazla değil. Hatta kadınların birçoğu bir yerde çalıştığı halde daha iyi maaşla daha iyi bir iş arayışında olduğu belirtilmektedir    
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur'un en köklü meslek kuruluşları arasında yer almakta ve 96 yıldır hizmet vermeye devam etmektedir.

 Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Oda meclis salonunda yaptığı basın toplantısında 2018 yılı içinde oda basın bürosu elemanları tarafından hazırlanan ülke içi ve ülkeyi etkileyen olayları “almanak” niteliğinde sunumu ile anlattı. Keyik ayrıca 2018 yılı içinde “Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi tarafından sürdürülen çalışmaları içeren ayrı bir “Almanak” ile anlattı. Birinci ve İkinci Organize Sanayi içindeki gelişmeleri anlattı. 2019 yılı içinde yöresel ve bölgesel çalışmalar hakkında bilgi aktardı

     Burdur ve ülke ekonomisinin gelişimine yönelik çalışma ve hizmetlerini yoğun bir tempoda sürdüren Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur'un en köklü meslek kuruluşları arasında yer almakta ve 96 yıldır hem üyelerine hem de iç ve dış ticaret faaliyetleri ile hizmet vermeye devam etmektedir. Burdur’umuz merkezi ve ilçelerimizdeki işletmelerin Ticaret ve Sanayi kuruluşlarımıza verdiğimiz hizmetlerin dışında, planladığımız ve yürüttüğümüz projeler ile ilçeleriyle birlikte bir bütün olarak, tüm Burdur'a ekonomik katma değer sağlama amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

İlimiz ve ülkemiz için hizmet üretmek amacıyla çıktığımız bu yoldaki çalışmalarımızı sürekli kılmak ve BUTSO bayrağını daha da yükseklere taşımak başlıca hedefimizdir. Bundan sonra da sunacağımız hizmetler ve üreteceğimiz projelerle, Burdur’umuzun ülkemize sağladığı katma değerlerin karşılığı olarak hak ettiği yere geleceğine olan inancımız tamdır. Bu noktada, hizmet yolunda bizlere güç veren üyelerimize, çalışmalarımızı kamuoyuna duyuran siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ederiz.  

Burdur’umuzun kimliğine ve dokusuna uygun tüm ulusal ve uluslararası proje, toplantı, çalışma, etkinlik ve organizasyonlara ilişkin 2018 yılında gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin özetini bilginize ve takdirinize sunuyoruz. Keyik toplantının son bölümünde basın mensuplarının sorularını cevap verdi.

 II.OSB

 Burdur II.OSB hedefimiz gerçekleşmiş, 25 parselin  75’ lik metrajlık kısmına tekabül eden 18 parselin tahsis işlemi gerçekleşmiş, 7 parsel yeni yatırımcı beklemektedir. Dünyadaki teknolojik yenilikleri de düşünürsek organize sanayi bölgelerinde üretime açılacak işletmelerde yoğun iş gücü yaratacak çok büyük işletmelerde dahi çalışan sayısı artık çok fazla olmamaktadır. İş-Kur rakamlarına bakıldığında Burdur’da neredeyse kadın iş gücü ile erkek iş gücü sayısı il genelinde çok fazla değil. Hatta kadınların birçoğu bir yerde çalıştığı halde daha iyi maaşla daha iyi bir iş arayışında olduğu belirtilmektedir  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.