KÖPEK VE KEDİ ÖLÜMLERİNDEN İKİ GÖREVLİ SORUMLU TUTULDU

YAŞAM 08.05.2019 - 15:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4321+ kez okundu.
 

KÖPEK VE KEDİ ÖLÜMLERİNDEN İKİ GÖREVLİ SORUMLU TUTULDU

Burdur Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin sokak hayvanları geçici bakımevi yakınındaki çukurdaki ölü hayvanlardan iki görevli sorumlu tutuldu
Burdur Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin sokak hayvanları geçici bakımevi yakınındaki çukur içinde ölü bulunan sokak hayvanlarıyla ilgili araştırmanın sonuçlandığı belirtildi.  Burdur Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde yakın bir bölgede çukur içerisinde hayatını kaybetmiş sokak hayvanları ile ilgili olarak yapılmış olan araştırma çalışması sonuçlanmıştır. Araştırma çalışmasında Veteriner İşleri Müdürlüğünün bütün çalışanlarının ifadesi alınmış, konuyla ilgili tüm şikayet, bilgi ve belgeler değerlendirilmiş, kamera kayıtları incelenmiş, MAKÜ Veteriner Fakültesi Ve Doğa Koruma Ve Milli Parklar Burdur Şube Müdürlüğünden gelen bilgiler değerlendirilmiştir. Araştırma raporu doğrultusunda görevi ihmal eden ve sorumluluğu olanlar hakkında disiplin soruşturması başlatılmış olup , Geçici Bakımevindeki iş ve işlemler yeniden düzenlenerek yeni bir yapılanma için gerekli adımlar atılmıştır.  
Burdur Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin sokak hayvanları geçici bakımevi yakınındaki çukurdaki ölü hayvanlardan iki görevli sorumlu tutuldu

Burdur Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin sokak hayvanları geçici bakımevi yakınındaki çukur içinde ölü bulunan sokak hayvanlarıyla ilgili araştırmanın sonuçlandığı belirtildi.

 Burdur Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde yakın bir bölgede çukur içerisinde hayatını kaybetmiş sokak hayvanları ile ilgili olarak yapılmış olan araştırma çalışması sonuçlanmıştır.

Araştırma çalışmasında Veteriner İşleri Müdürlüğünün bütün çalışanlarının ifadesi alınmış, konuyla ilgili tüm şikayet, bilgi ve belgeler değerlendirilmiş, kamera kayıtları incelenmiş, MAKÜ Veteriner Fakültesi Ve Doğa Koruma Ve Milli Parklar Burdur Şube Müdürlüğünden gelen bilgiler değerlendirilmiştir.

Araştırma raporu doğrultusunda görevi ihmal eden ve sorumluluğu olanlar hakkında disiplin soruşturması başlatılmış olup , Geçici Bakımevindeki iş ve işlemler yeniden düzenlenerek yeni bir yapılanma için gerekli adımlar atılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.