BAŞKAN SEFA SÖNMEZ; “KESTEL YOLU İKİ AYLIK SÜRE İÇİNDE TAMAMLANAMADI “

SİYASET 31.08.2019 - 11:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3564+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEFA SÖNMEZ; “KESTEL YOLU İKİ AYLIK SÜRE İÇİNDE TAMAMLANAMADI “

Basın açıklamasına İYİ PARTİ Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak İlçe Başkan yardımcısı Şerife Kaya İl genel Meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri hazır bulundu.
Basın açıklamasına İYİ PARTİ Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez’in yanı sıra İyi parti İl genel Meclis üyesi Niyazi Bülbül, İYİ PARTİ Belediye meclis üyesi Nurettin Durmaz, İYİ PARTİ Bucak İlçe Başkan yardımcısı Şerife Kaya ve Bülent Topalak katıldı. Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez  Basın mensupları ile birlikte Kestel ve Kuşbaba köyü yol kavşağına giderek yapımı devam eden yol üzerin de açıklamada bulundu.  İYİ PARTİ Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez “ Öncelikle milli mücadelemizin 97. Yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal ve Silah arkadaşlarını rahmet ve minnet anıyorum. Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Partimiz olarak bizler Burdur’da vatandaşlarımızın bizlere verdiği güç ile muhalefet görevimizi yerine getiriyoruz. Kestel yolumuzda incelemeler yapmak için gelmiş bulunmaktayız. Yaklaşık iki ay kadar önce Kuşbaba kavşağı ve Kestel yolu kavşağından Kestel’e kadar olan yolda genişletme yol yapım çalışmaları başlamıştı. Bizler iyi olan şeyleri, yapılan hizmetleri daima kutluyoruz. Kim yaparsa yapsın vatandaşımızın lehine olan her güzel şeyi takdir ediyoruz. Ama burada iki ay gibi bir süredir bu yol tamamlanamadı. Burada normalde düzgün bir yol vardı. Bunun genişletilmesi güzel bir hizmet ancak, iki ay önce yapılıp kaderine terk edilmiş şekilde bırakılması, bu yolu kullanan bütün vatandaşları rahatsız ediyor. Yerli turistlerin de kullandığı bu yol büyük sıkıntılar yaşatıyor. Kazalara sebebiyet veriyor. Her şeyden önemlisi de yerli halkın ciddi anlamda toz toprağa maruz kalmalarına neden oluyor. Diğer konu olarak Kestel’den Ürkütlü’ye geçen hareketli bir yol var. Bu yoldan Fethiye tarafına giden yola da gidilebiliyor. Yolun trafiğe kapalı olmasından dolayı ulaşım Kuşbaba yolundan sağlanmaktadır. Zaten Kuşbaba köyümüzün yolu bu kadar trafiği taşıyacak kadar bir kapasiteye sahip değil. Bizler acilen yetkililerden, milletvekillerinden ve özel idareden bu yolun tamamlanmasını istiyoruz. Zaten il genel üyemizde burada. En kısa zaman da il genel toplantısında bu konuyu gündeme getireceğiz. Bu konuda bizler vatandaşlarımızdan telefonlar alıyoruz. Aslında mutlu oluyoruz artık insanlar iktidar partisine gitmiyor. Bizler İYİ PARTİ olarak Bucak’ta vatandaşın, milletin sesi olduğumuzu uzun bir zamandır gösterdik. Yoğun bir şekilde bu konuda çalışmalarımızı yapıyoruz milletin sesi olmaya devam ediyoruz” dedi.
Basın açıklamasına İYİ PARTİ Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak İlçe Başkan yardımcısı Şerife Kaya İl genel Meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri hazır bulundu.

Basın açıklamasına İYİ PARTİ Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez’in yanı sıra İyi parti İl genel Meclis üyesi Niyazi Bülbül, İYİ PARTİ Belediye meclis üyesi Nurettin Durmaz, İYİ PARTİ Bucak İlçe Başkan yardımcısı Şerife Kaya ve Bülent Topalak katıldı. Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez  Basın mensupları ile birlikte Kestel ve Kuşbaba köyü yol kavşağına giderek yapımı devam eden yol üzerin de açıklamada bulundu.

 İYİ PARTİ Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez “ Öncelikle milli mücadelemizin 97. Yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal ve Silah arkadaşlarını rahmet ve minnet anıyorum. Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Partimiz olarak bizler Burdur’da vatandaşlarımızın bizlere verdiği güç ile muhalefet görevimizi yerine getiriyoruz. Kestel yolumuzda incelemeler yapmak için gelmiş bulunmaktayız. Yaklaşık iki ay kadar önce Kuşbaba kavşağı ve Kestel yolu kavşağından Kestel’e kadar olan yolda genişletme yol yapım çalışmaları başlamıştı. Bizler iyi olan şeyleri, yapılan hizmetleri daima kutluyoruz. Kim yaparsa yapsın vatandaşımızın lehine olan her güzel şeyi takdir ediyoruz. Ama burada iki ay gibi bir süredir bu yol tamamlanamadı. Burada normalde düzgün bir yol vardı. Bunun genişletilmesi güzel bir hizmet ancak, iki ay önce yapılıp kaderine terk edilmiş şekilde bırakılması, bu yolu kullanan bütün vatandaşları rahatsız ediyor. Yerli turistlerin de kullandığı bu yol büyük sıkıntılar yaşatıyor. Kazalara sebebiyet veriyor. Her şeyden önemlisi de yerli halkın ciddi anlamda toz toprağa maruz kalmalarına neden oluyor.

Diğer konu olarak Kestel’den Ürkütlü’ye geçen hareketli bir yol var. Bu yoldan Fethiye tarafına giden yola da gidilebiliyor. Yolun trafiğe kapalı olmasından dolayı ulaşım Kuşbaba yolundan sağlanmaktadır. Zaten Kuşbaba köyümüzün yolu bu kadar trafiği taşıyacak kadar bir kapasiteye sahip değil. Bizler acilen yetkililerden, milletvekillerinden ve özel idareden bu yolun tamamlanmasını istiyoruz. Zaten il genel üyemizde burada. En kısa zaman da il genel toplantısında bu konuyu gündeme getireceğiz. Bu konuda bizler vatandaşlarımızdan telefonlar alıyoruz. Aslında mutlu oluyoruz artık insanlar iktidar partisine gitmiyor. Bizler İYİ PARTİ olarak Bucak’ta vatandaşın, milletin sesi olduğumuzu uzun bir zamandır gösterdik. Yoğun bir şekilde bu konuda çalışmalarımızı yapıyoruz milletin sesi olmaya devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.