AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ; “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI”

GÜNDEM 07.03.2020 - 11:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4418+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ; “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI”

Ak parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı kutlama Mesajı;
Toplumsal yaşamın ayrılmaz bir parçası olan fedakarlığın ve duyarlılığın sembolü olan kadınlarımız, yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillenmesinde önemli bir rol üstlenmektedir. Kadınlarımız tarih boyunca yaşamın her alanında gösterdikleri başarılarıyla medeniyetimizin inşasına en az erkekler kadar emeği olan görünmez kahramanlardır. Kadınlarımız; analarımız, bacılarımız ve eşlerimiz olarak geleneksel ve köklü kültürümüzün gereği müstesna bir yere sahip olup, daima şefkatin, fedakarlığın ve özverinin sembolü olmuşlardır. “Cennet annelerin ayakları altındadır” buyruğuna yürekten inanan bir dinin mensubu olan bizler, kadınlarımıza layık oldukları değeri vermeliyiz. Onlar ki hayatımızda her zaman var olacak ve toplumun temelini oluşturmaya devam edeceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle; Başta Eşim, Annem ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.  
Ak parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı kutlama Mesajı;

Toplumsal yaşamın ayrılmaz bir parçası olan fedakarlığın ve duyarlılığın sembolü olan kadınlarımız, yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillenmesinde önemli bir rol üstlenmektedir. Kadınlarımız tarih boyunca yaşamın her alanında gösterdikleri başarılarıyla medeniyetimizin inşasına en az erkekler kadar emeği olan görünmez kahramanlardır.

Kadınlarımız; analarımız, bacılarımız ve eşlerimiz olarak geleneksel ve köklü kültürümüzün gereği müstesna bir yere sahip olup, daima şefkatin, fedakarlığın ve özverinin sembolü olmuşlardır. “Cennet annelerin ayakları altındadır” buyruğuna yürekten inanan bir dinin mensubu olan bizler, kadınlarımıza layık oldukları değeri vermeliyiz. Onlar ki hayatımızda her zaman var olacak ve toplumun temelini oluşturmaya devam edeceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Başta Eşim, Annem ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.