VALİ HASAN ŞILDAK;" 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI"

GÜNDEM 10.04.2020 - 11:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3950+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK;" 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI"

Ülkesi ve Milleti için her şeyini ortaya koyarak çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. yıl dönümünü kutluyorum.
Burdur Valisi Hasan Şıldak; “Köklü bir geçmiş ve birikime sahip Emniyet Teşkilatı kurulduğu günden bu yana  Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksizin, her şart altında üstün bir sorumluluk bilinci ve özveriyle görev yaparak Milletinin yanında olmuştur.  Özellikle terör örgütlerine karşı içeride ve dışarıda verilen mücadelede önemli görevler üstlenen Türk Polisi, içinde bulunduğumuz bu hassas süreçte de yine çok önemli bir misyon üstlenerek, halk sağlığının korunmasına yönelik olarak en üst seviyede bir gayretle görev yaparak, bugüne kadar olan fedekarlıklarına yeni bir halka eklemiştir.  Bu vesileyle vatan sevgisiyle çalışan Kahraman Polis Teşkilatımızın her bir ferdine ve evlerinde onları sabırla bekleyen ailelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Bu duygularla vatanı ve bayrağı için şehit düşmüş teşkilat mensuplarını rahmetle anıyor, tüm Emniyet mensuplarının “10 Nisan Polis Haftasını” kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık içerisinde mutlu yarınlar diliyorum.
Ülkesi ve Milleti için her şeyini ortaya koyarak çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. yıl dönümünü kutluyorum.

Burdur Valisi Hasan Şıldak; “Köklü bir geçmiş ve birikime sahip Emniyet Teşkilatı kurulduğu günden bu yana  Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksizin, her şart altında üstün bir sorumluluk bilinci ve özveriyle görev yaparak Milletinin yanında olmuştur. 

Özellikle terör örgütlerine karşı içeride ve dışarıda verilen mücadelede önemli görevler üstlenen Türk Polisi, içinde bulunduğumuz bu hassas süreçte de yine çok önemli bir misyon üstlenerek, halk sağlığının korunmasına yönelik olarak en üst seviyede bir gayretle görev yaparak, bugüne kadar olan fedekarlıklarına yeni bir halka eklemiştir. 

Bu vesileyle vatan sevgisiyle çalışan Kahraman Polis Teşkilatımızın her bir ferdine ve evlerinde onları sabırla bekleyen ailelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

Bu duygularla vatanı ve bayrağı için şehit düşmüş teşkilat mensuplarını rahmetle anıyor, tüm Emniyet mensuplarının “10 Nisan Polis Haftasını” kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık içerisinde mutlu yarınlar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.