EGE’NİN İNCİSİ KÜÇÜKKUYUBELEDİYE BAŞKANI BALKAN BAŞKAN ERCENGİZE ZİYARET

GÜNDEM 05.06.2020 - 11:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4281+ kez okundu.
 

EGE’NİN İNCİSİ KÜÇÜKKUYUBELEDİYE BAŞKANI BALKAN BAŞKAN ERCENGİZE ZİYARET

Çanakkale Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.
Çanakkale Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret makamda ziyaret etti. Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Balkan, Burdur Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Ercengiz’den bilgi aldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve misafir belediye başkanı Cengiz Balkan, Burdur Belediyesi Fen İşleri Kampus tesisleri ve Burdur Belediyesi’nin Sosyal tesisleri ile birçok çalışma alanını gezdi. Yapılan ve devam eden çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Cengiz Başkan Balkan, Başkan Ercengiz’i ve belediye çalışanlarını tebrik etti.  Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Ercengiz ise Ege’nin incisi Çanakkale Küçükkuyu beldesi belediye başkanı Cengiz Balkan’ı Burdur da görmekten memnuniyetini dile getirerek Ülkemizin doğal ve bu konuda gerçekten görmeye değer yerlerinden olduğunu sayın başkan’dan da dinledik. İki güzel kentin insanlarının bu fırsatı değerlendirmelerini arzularım dedi. Başkan Balkan’a ziyaretin anısına hediye takdim etti. Başkan Cengiz Balkan  Küçükkuyu’da; tertemiz doğasında yürüyüşler yapabilir, serin sularında keyifle denize girebilir, tarihe tanıklık eden köylerinde gezintiye çıkabilir, deniz kıyısında balık ziyafeti çekebilir, yöresel yemeklerinin tadına bakabilirsiniz. Küçükkuyu Belediyesi olarak siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Diyerek yöresinin ve bölgesinin tanıtımını yaptı. Baktık ki “çalışınca oluyor”, çalıştıkça ilerledik ve ilerledikçe gördük ki nice güzellikler katmışız beldemize. Emeklerimizin, heyecanlarımızın ziyan olmadığı görmek bana ve personelime daha da güç verdi. Bu nedenle de Burdur’un genç ve dinamik Belediye Başkanı doğasını koruma adına bir şeyler yapmış. Bizde bu çalışmaların ayrısını yapmanın gayrati içindeyiz. Bu çalışmaları takdir ile karşılamak gezmek ve bilgi almak için buradayız.    
Çanakkale Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Çanakkale Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret makamda ziyaret etti. Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Balkan, Burdur Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Ercengiz’den bilgi aldı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve misafir belediye başkanı Cengiz Balkan, Burdur Belediyesi Fen İşleri Kampus tesisleri ve Burdur Belediyesi’nin Sosyal tesisleri ile birçok çalışma alanını gezdi. Yapılan ve devam eden çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Cengiz Başkan Balkan, Başkan Ercengiz’i ve belediye çalışanlarını tebrik etti.

 Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Ercengiz ise Ege’nin incisi Çanakkale Küçükkuyu beldesi belediye başkanı Cengiz Balkan’ı Burdur da görmekten memnuniyetini dile getirerek Ülkemizin doğal ve bu konuda gerçekten görmeye değer yerlerinden olduğunu sayın başkan’dan da dinledik. İki güzel kentin insanlarının bu fırsatı değerlendirmelerini arzularım dedi. Başkan Balkan’a ziyaretin anısına hediye takdim etti.

Başkan Cengiz Balkan  Küçükkuyu’da; tertemiz doğasında yürüyüşler yapabilir, serin sularında keyifle denize girebilir, tarihe tanıklık eden köylerinde gezintiye çıkabilir, deniz kıyısında balık ziyafeti çekebilir, yöresel yemeklerinin tadına bakabilirsiniz. Küçükkuyu Belediyesi olarak siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Diyerek yöresinin ve bölgesinin tanıtımını yaptı. Baktık ki “çalışınca oluyor”, çalıştıkça ilerledik ve ilerledikçe gördük ki nice güzellikler katmışız beldemize.
Emeklerimizin, heyecanlarımızın ziyan olmadığı görmek bana ve personelime daha da güç verdi. Bu nedenle de Burdur’un genç ve dinamik Belediye Başkanı doğasını koruma adına bir şeyler yapmış. Bizde bu çalışmaların ayrısını yapmanın gayrati içindeyiz. Bu çalışmaları takdir ile karşılamak gezmek ve bilgi almak için buradayız.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.