BAŞKAN ERCENGİZ; YENİ DÖNEM İÇİN TOPLANTI YAPTI

GÜNDEM 14.12.2020 - 17:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3393+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ; YENİ DÖNEM İÇİN TOPLANTI YAPTI

Burdur Belediyesi Birim Müdürleri, Koronavirüs ile mücadele kapsamında kurum içi ve iş sahalarında uygulanacak yeni tedbirler için bir araya geldi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yakalandığı Covit- 19 nedeniyle 40 gün süren tedavisinin ardından göreve başladı. İlk olarak Belediye birim müdürleri ile toplantı gerçekleşti. Meclis Salonunda yapılan toplantıda belediye personelinin korona virüs tedbirleri kapsamında yürüteceği çalışmalar, yanında Belediye alanına giren mevcut faaliyetler ve çalışma planları görüşüldü. Başkan Ercengiz, Kendisine uygulanan edavi süresi boyunca belediye faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirterek, “ Tüm belediye personelimiz, kendi sağlıklarını riske atarak yoğun çalışmalarına devam ettiler. Koronavirüs tedavisi devam eden personellerimiz ve temaslı olan personellerimizin karantinada olmaması nedeniyle, mevcut personelimizin çalışma performansı iki katına çıktı. Vatandaşlarımız  ise bizlerden hizmet bekliyor. Özellikle pandemi süresince, yaşadıkları olumsuzluklar ilgili çözümleri bizlerden talep ediyorlar. Mevcut personelimizi baz alarak hazırlayacağımız yeni çalışma programıyla hizmet vermeye devam edeceğiz. Vereceğimiz hizmeti rutin çalışma olarak değil, milli Seferberlik anlayışı içersinde sürdürmeliyiz.” Şeklinde konuştu.  
Burdur Belediyesi Birim Müdürleri, Koronavirüs ile mücadele kapsamında kurum içi ve iş sahalarında uygulanacak yeni tedbirler için bir araya geldi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yakalandığı Covit- 19 nedeniyle 40 gün süren tedavisinin ardından göreve başladı. İlk olarak Belediye birim müdürleri ile toplantı gerçekleşti. Meclis Salonunda yapılan toplantıda belediye personelinin korona virüs tedbirleri kapsamında yürüteceği çalışmalar, yanında Belediye alanına giren mevcut faaliyetler ve çalışma planları görüşüldü.

Başkan Ercengiz, Kendisine uygulanan edavi süresi boyunca belediye faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirterek, “ Tüm belediye personelimiz, kendi sağlıklarını riske atarak yoğun çalışmalarına devam ettiler. Koronavirüs tedavisi devam eden personellerimiz ve temaslı olan personellerimizin karantinada olmaması nedeniyle, mevcut personelimizin çalışma performansı iki katına çıktı. Vatandaşlarımız  ise bizlerden hizmet bekliyor. Özellikle pandemi süresince, yaşadıkları olumsuzluklar ilgili çözümleri bizlerden talep ediyorlar. Mevcut personelimizi baz alarak hazırlayacağımız yeni çalışma programıyla hizmet vermeye devam edeceğiz. Vereceğimiz hizmeti rutin çalışma olarak değil, milli Seferberlik anlayışı içersinde sürdürmeliyiz.” Şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.