BAŞKAN ERCENGİZ PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADI

31.12.2020 - 17:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3359+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye personelinin yeni yılını kutladı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Halı Sarayı Hizmet Binası ve Hizmet Kampüsü’nde belediye personeli ile buluşarak yeni yıllarını kutladı. Programa Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say ve Hasan Duygulu ile birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise kutlamadan önce yaptığı konuşmada” 2020 yılını tamamladık. 2020 yılı Dünyada olduğu gibi tüm Türkiye de de gündemi Covid-19 salgını oldu. Maalesef bu salgın nedeniyle yakınlarını kaybedenler ve rahatsızlananlar oldu. Bizde bu salgından payımızı aldık ama sağlıkla yeniden hep birlikteyiz. Bu dönemde özellikle bazı birimlerimize büyük görev düştü. Bu arkadaşlarıma can siper hane çalıştıklarından dolayı öncelikle onlara teşekkür etmek istiyorum. Yaklaşık 8 9 aydır her gün saha da alanda ve önce kendi canı kaygısıyla ve kendi canını düşünmeden çalışan arkadaşlarımız bugün için bu süreçteki bizim yüz akımız oldu. Yüz akıyla geçirdiğimiz denetimler oldu. Denetimler neticesinde Burdur Belediyesinin usulden yaptığı hatalar dışında esastan çokta büyük hatalar yapılmadığı Kurumsal olarak iyi bir kurum kimliğinde çalıştığını bizlere çıkartılan raporlar da zimmet veya yolsuzluk anlamında Burdur Belediyesine herhangi bir suçlama ya da Burdur Belediyesi ile ilgili herhangi bir şüphe oluşmamış bunun için de tüm personelimize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. 2021 yılı başta kendimize sevdiklerimize tüm Dünyaya, Ülkemize ve İlimize sağlık, huzur ve mutluluk getirsin. Kavgaların, savaşların ve kötülüğün büyümediği Dünya olsun. 2021 yılı hepinize kutlu olsun” dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye personelinin yeni yılını kutladı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Halı Sarayı Hizmet Binası ve Hizmet Kampüsü’nde belediye personeli ile buluşarak yeni yıllarını kutladı. Programa Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say ve Hasan Duygulu ile birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise kutlamadan önce yaptığı konuşmada” 2020 yılını tamamladık. 2020 yılı Dünyada olduğu gibi tüm Türkiye de de gündemi Covid-19 salgını oldu. Maalesef bu salgın nedeniyle yakınlarını kaybedenler ve rahatsızlananlar oldu. Bizde bu salgından payımızı aldık ama sağlıkla yeniden hep birlikteyiz. Bu dönemde özellikle bazı birimlerimize büyük görev düştü. Bu arkadaşlarıma can siper hane çalıştıklarından dolayı öncelikle onlara teşekkür etmek istiyorum. Yaklaşık 8 9 aydır her gün saha da alanda ve önce kendi canı kaygısıyla ve kendi canını düşünmeden çalışan arkadaşlarımız bugün için bu süreçteki bizim yüz akımız oldu. Yüz akıyla geçirdiğimiz denetimler oldu. Denetimler neticesinde Burdur Belediyesinin usulden yaptığı hatalar dışında esastan çokta büyük hatalar yapılmadığı Kurumsal olarak iyi bir kurum kimliğinde çalıştığını bizlere çıkartılan raporlar da zimmet veya yolsuzluk anlamında Burdur Belediyesine herhangi bir suçlama ya da Burdur Belediyesi ile ilgili herhangi bir şüphe oluşmamış bunun için de tüm personelimize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. 2021 yılı başta kendimize sevdiklerimize tüm Dünyaya, Ülkemize ve İlimize sağlık, huzur ve mutluluk getirsin. Kavgaların, savaşların ve kötülüğün büyümediği Dünya olsun. 2021 yılı hepinize kutlu olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.