“8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN”

07.03.2022 - 13:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3378+ kez okundu.
 

“8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Burdur Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi Başkanı Sevim Zorlu 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan mesaj yayımladı:
KGK Başkanı Sevim Zorlu mesajında şunları kaydetti: "8 Mart kadınların eşitlik, kalkınma ve uygun koşullarda yaşam sürmek adına sahip oldukları hakları dile getirdikleri önemli bir gündür. Modern ve çağdaş dünyanın koşulsuz bir parçası olan kadınlarımızın gerek iş dünyasında gerek toplumda güçlü birer birey olması, bir medeniyetin gelişmişliğinin en büyük göstergesidir. Hayatımızda fedakârlığı ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımızın, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesiller, aslında geleceğimizin şekillenmesinde en önemli rolü üstlenmektedir. Hayatımızda yaratıcılıkları ve üretkenlikleri ile toplumun en temel yapı taşı olan kadınlarımızın, cinsiyete dayalı ayrımcılığa ve şiddete maruz kalmadığı bir anlayış içinde yaşaması temennilerimle, başta üyelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü” kutlarım."  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Burdur Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi Başkanı Sevim Zorlu 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan mesaj yayımladı:

KGK Başkanı Sevim Zorlu mesajında şunları kaydetti:

"8 Mart kadınların eşitlik, kalkınma ve uygun koşullarda yaşam sürmek adına sahip oldukları hakları dile getirdikleri önemli bir gündür. Modern ve çağdaş dünyanın koşulsuz bir parçası olan kadınlarımızın gerek iş dünyasında gerek toplumda güçlü birer birey olması, bir medeniyetin gelişmişliğinin en büyük göstergesidir.

Hayatımızda fedakârlığı ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımızın, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesiller, aslında geleceğimizin şekillenmesinde en önemli rolü üstlenmektedir.

Hayatımızda yaratıcılıkları ve üretkenlikleri ile toplumun en temel yapı taşı olan kadınlarımızın, cinsiyete dayalı ayrımcılığa ve şiddete maruz kalmadığı bir anlayış içinde yaşaması temennilerimle, başta üyelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü” kutlarım."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.