YARDIM DUYURUSU

06.02.2023 - 17:15, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 3306+ kez okundu.
 

YARDIM DUYURUSU

Depremden etkilenen vatandaşlarımıza acilen ulaştırılmak üzere Valiliğimiz koordinesinde ayni ve nakdi yardım kampanyası başlatılmıştır.
Ayni bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız öncelikle katalitik soba, kışlık kıyafet, battaniye, hijyenik malzeme, çocuk bezi ve maması, hazır ve bozulmayacak nitelikte paketli gıda vb. bağışlarını ikamet ettikleri merkez ve ilçelerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla bölgeye iletebilecektir. Kampanyaya nakdi destek vermek isteyen vatandaşlarımız, “DEPREM” yazarak 1866’ya SMS gönderebilecek (01 Ocak 2023 tarihi itibariyle SMS bedeli: 20 TL'dir) ya da görselde yer alan AFAD Başkanlığının hesap numaraları üzerinden bağış yapabilecektir.
Depremden etkilenen vatandaşlarımıza acilen ulaştırılmak üzere Valiliğimiz koordinesinde ayni ve nakdi yardım kampanyası başlatılmıştır.

Ayni bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız öncelikle katalitik soba, kışlık kıyafet, battaniye, hijyenik malzeme, çocuk bezi ve maması, hazır ve bozulmayacak nitelikte paketli gıda vb. bağışlarını ikamet ettikleri merkez ve ilçelerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla bölgeye iletebilecektir.

Kampanyaya nakdi destek vermek isteyen vatandaşlarımız, “DEPREM” yazarak 1866’ya SMS gönderebilecek (01 Ocak 2023 tarihi itibariyle SMS bedeli: 20 TL'dir) ya da görselde yer alan AFAD Başkanlığının hesap numaraları üzerinden bağış yapabilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.