Motorine zam geliyor...

DÜNYA 12.06.2024 - 12:23, Güncelleme: 12.06.2024 - 12:23 2241 kez okundu.
 

Motorine zam geliyor...

Petrol fiyatları, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bugün alacağı para politikası kararları ve ABD'de açıklanacak enflasyon verileri öncesinde arttı.
 Brent petrol fiyatlarında dalgalanma benzin ve motorine zam ya da indirim olarak yansıyor. Motorinin litre fiyatına 1 lira 34 kuruş zam bekleniyor. Peki, benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç TL oldu? Güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Petrol fiyatları, ABD Merkez Bankası'nın fazi kararı ve ABD'den gelecek enflasyon verileri öncesinde yükselişte. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte benzin ve motorin fiyatları da takip ediliyor. Motorin grubunda gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 34  kuruş zam bekleniyor. Benzin ve otogaz (LPG) fiyatlarında bir değişiklik beklenmiyor. Zamla birlikte motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 40,62 TL'ye, Ankara'da 41,60 TL'ye, İzmir'de 41,99 TL'ye yükselecek. Benzin grubunda 1 lira 25 kuruş, motorin grubunda ise 1 lira 21 kuruş indirim gelmişti.
Petrol fiyatları, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bugün alacağı para politikası kararları ve ABD'de açıklanacak enflasyon verileri öncesinde arttı.


 Brent petrol fiyatlarında dalgalanma benzin ve motorine zam ya da indirim olarak yansıyor. Motorinin litre fiyatına 1 lira 34 kuruş zam bekleniyor. Peki, benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç TL oldu? Güncel akaryakıt fiyatları kaç TL?
Petrol fiyatları, ABD Merkez Bankası'nın fazi kararı ve ABD'den gelecek enflasyon verileri öncesinde yükselişte. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte benzin ve motorin fiyatları da takip ediliyor.

Motorin grubunda gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 34  kuruş zam bekleniyor. Benzin ve otogaz (LPG) fiyatlarında bir değişiklik beklenmiyor. Zamla birlikte motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 40,62 TL'ye, Ankara'da 41,60 TL'ye, İzmir'de 41,99 TL'ye yükselecek.

Benzin grubunda 1 lira 25 kuruş, motorin grubunda ise 1 lira 21 kuruş indirim gelmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.