Başkan Ercengiz'in Kurban Bayramı mesajı

DÜNYA 13.06.2024 - 14:52, Güncelleme: 13.06.2024 - 14:52 2152 kez okundu.
 

Başkan Ercengiz'in Kurban Bayramı mesajı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde: "Kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin güçlendiği bir Kurban Bayramı'nı daha karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.    Bu bayram da sevdiklerimizle bir arada, geleneklerimizi yaşatacağız. Birlik ve beraberlik örneği göstererek; eş, dost, akraba ve hastaları ziyaret edecek, çocukları sevindirecek, ihtiyaç sahiplerine yardım edecek ve dargınlıkları gidererek bu özel günün ruhuna uygun davranacağız.    Burdur Belediyesi olarak bizler, her zaman olduğu gibi bu bayramda da sizler için görevimizin başında olacağız.    Bu Bayram bizlere, özgürce ve huzurla bayramları kutlama imkânı veren başta Devletimizin  Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve yüce milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.    Kurban Bayramı vesilesiyle bizleri biz yapan, kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp ayrışmak yerine kucaklaşmamızı, birlik olmamızı sağlayan o güzel duyguların tüm yüreklere hâkim olmasını temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” 
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde: "Kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin güçlendiği bir Kurban Bayramı'nı daha karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. 
 
Bu bayram da sevdiklerimizle bir arada, geleneklerimizi yaşatacağız. Birlik ve beraberlik örneği göstererek; eş, dost, akraba ve hastaları ziyaret edecek, çocukları sevindirecek, ihtiyaç sahiplerine yardım edecek ve dargınlıkları gidererek bu özel günün ruhuna uygun davranacağız. 
 
Burdur Belediyesi olarak bizler, her zaman olduğu gibi bu bayramda da sizler için görevimizin başında olacağız. 
 
Bu Bayram bizlere, özgürce ve huzurla bayramları kutlama imkânı veren başta Devletimizin 
Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve yüce milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 
 
Kurban Bayramı vesilesiyle bizleri biz yapan, kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp ayrışmak yerine kucaklaşmamızı, birlik olmamızı sağlayan o güzel duyguların tüm yüreklere hâkim olmasını temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.