Bitlis’te dolandırdılar Burdur’da yakalandılar

DÜNYA 12.06.2024 - 12:29, Güncelleme: 12.06.2024 - 12:29 2079 kez okundu.
 

Bitlis’te dolandırdılar Burdur’da yakalandılar

Burdur ve Bitlis Emniyetinin koordineli çalışmaları sonucunda dolandırıcılık suçundan aranan 3 şahıs Burdur’da yakalandı.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü’nce, il genelinde vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. İl genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik, mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi, suç/suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalarına kararlılıkla devam eden Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bitlis’in Hizan İlçesi’nde meydana gelen dolandırıcılık olayı ile ilgili aranan M.A., M.A.Ö ve D.A. isimli üç şahsı yakaladı. Bitlis İli Hizan İlçesi’nde meydana gelen “dolandırıcılık” olayı ile ilgili Bitlis Emniyet Müdürlüğü ile yapılan koordineli çalışmada, olayın şüphelileri olarak tespit edilen M.A., M.Ö.A. ve D.A. isimli şahısların Burdur’da  ikamet ettikleri tesbit edildi ve ikamet ettikleri adreslerde arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda; şahısların suçtan elde ettikleri değerlendirilen; 3 adet tam altın, 14 adet yarım altın, 29 adet çeyrek altın, 4 adet ata altın, 5 adet gram altın, 20 adet altın yüzük, 2 adet altın zincir, 5 adet altın kolye, 8 adet altın bileklik, 15.000 TL nakit para, 1710 Euro, 669 Dolar, 665 Pound, 230 Riyal ve şüpheli şahıslara ait dijital materyaller ele geçirildi. Burdur Valiliği’nden edindiğimiz bilgiye göre; gözaltına alınan üç şahıs, Bitlis Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edilecek.
Burdur ve Bitlis Emniyetinin koordineli çalışmaları sonucunda dolandırıcılık suçundan aranan 3 şahıs Burdur’da yakalandı.


Burdur İl Emniyet Müdürlüğü’nce, il genelinde vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.


İl genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik, mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi, suç/suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalarına kararlılıkla devam eden Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bitlis’in Hizan İlçesi’nde meydana gelen dolandırıcılık olayı ile ilgili aranan M.A., M.A.Ö ve D.A. isimli üç şahsı yakaladı.
Bitlis İli Hizan İlçesi’nde meydana gelen “dolandırıcılık” olayı ile ilgili Bitlis Emniyet Müdürlüğü ile yapılan koordineli çalışmada, olayın şüphelileri olarak tespit edilen M.A., M.Ö.A. ve D.A. isimli şahısların Burdur’da  ikamet ettikleri tesbit edildi ve ikamet ettikleri adreslerde arama yapıldı.

Yapılan arama sonucunda; şahısların suçtan elde ettikleri değerlendirilen; 3 adet tam altın, 14 adet yarım altın, 29 adet çeyrek altın, 4 adet ata altın, 5 adet gram altın, 20 adet altın yüzük, 2 adet altın zincir, 5 adet altın kolye, 8 adet altın bileklik, 15.000 TL nakit para, 1710 Euro, 669 Dolar, 665 Pound, 230 Riyal ve şüpheli şahıslara ait dijital materyaller ele geçirildi.


Burdur Valiliği’nden edindiğimiz bilgiye göre; gözaltına alınan üç şahıs, Bitlis Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.