Bu gece akaryakıta yeni zam: 2 TL birden artacak

DÜNYA 24.06.2024 - 12:20, Güncelleme: 24.06.2024 - 12:20 1231 kez okundu.
 

Bu gece akaryakıta yeni zam: 2 TL birden artacak

Buna göre benzinin fiyatı 25 Haziran'dan itibaren 2 TL birden artacak.
22 Haziran'da yapılması planlanan akaryakıt zammının ertelenmesi sonrası araç sahipleri yeni tarihleri araştırıyor. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte akaryakıt fiyatlarına zam geliyor. Buna göre benzinde 2 TL, motorinde ise 1 lira 68 kuruş artış olacak. Akaryakıt zammı için tarih de verildi. Buna göre, zamlı fiyatların 25 Haziran Salı gününden itibaren geçerli olacağı öngörülüyor.
Buna göre benzinin fiyatı 25 Haziran'dan itibaren 2 TL birden artacak.


22 Haziran'da yapılması planlanan akaryakıt zammının ertelenmesi sonrası araç sahipleri yeni tarihleri araştırıyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte akaryakıt fiyatlarına zam geliyor. Buna göre benzinde 2 TL, motorinde ise 1 lira 68 kuruş artış olacak. Akaryakıt zammı için tarih de verildi. Buna göre, zamlı fiyatların 25 Haziran Salı gününden itibaren geçerli olacağı öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.