Yol Açma Çalışmaları Sürüyor

09.10.2024 - 13:21, Güncelleme: 09.10.2024 - 13:21 38 kez okundu.
 

Yol Açma Çalışmaları Sürüyor

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan kırsal ve merkez mahallelerde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kış aylarının yaklaşması ile birlikte çiftçi ve vatandaşların evlerine, tarım arazilerine ve hobi bahçelerine ulaşımını kolaylaştırmak için çalışmalarına hız kazandıran Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kınık Mahallesi ve Bitik Mahallesi’nde yol açma çalışması gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarından memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan kırsal ve merkez mahallelerde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kış aylarının yaklaşması ile birlikte çiftçi ve vatandaşların evlerine, tarım arazilerine ve hobi bahçelerine ulaşımını kolaylaştırmak için çalışmalarına hız kazandıran Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kınık Mahallesi ve Bitik Mahallesi’nde yol açma çalışması gerçekleştirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarından memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.