Kındılçeşme, TBMM'de gündeme taşındı

09.10.2024 - 13:25, Güncelleme: 09.10.2024 - 13:25 48 kez okundu.
 

Kındılçeşme, TBMM'de gündeme taşındı

Yaklaşık 20 yıldır kapalı halde bulunan ve halka kazandırılması için çalışma başlatılan Kındılçeşme Günübirlik Kamp Alanı, CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya tarafından TBMM’de gündeme taşındı.   Kındılçeşme’nin Kemer Belediyesi tarafından kiralanarak halka kazandırılması için daha önce vatandaşların katıldığı büyük bir miting yapılmış, ardından milletvekillerinin de katılımıyla basın açıklaması yapılmıştı.   CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, söz konusu alanın Kemer ve Antalya halkının kullanımına açılmasıyla ilgili TBMM’de bir konuşma yaptı.   Kındılçeşme Halkındır pankartının da açıldığı konuşmada Kaya şunları söyledi; “Kındılçeşme Günübirlik Kamp Alanı, daha Kemer bilinmezken Türkiye’de çadırlı kamp alanı olarak kullanılan Kemerli ve Antalyalı vatandaşlarımızın günübirlik alan olarak kullandığı ve denize girdiği güzel bir alandı. 2004’de Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü burayı bir şirkete ihale etti. Yine aynı müdürlük uygunsuz kullanımdan dolayı 2016’da ihaleyi iptal etti. Gelen tepkiler üzerine iktidar temsilcileri burayı halkın kullanımına açacaklarını ifade ettiler. Lakin geçen bu sürede Kındılçeşme halkın kullanımına açılmadı. Aldığımız haberlere göre buranın bir yere verileceğini öğrendik. Sayın yetkililer, Kemerli vatandaşlarımızın soluk alacağı doğal alanlar kalmadı. Kındıçeşme’yi vatandaşlarımızın kullanımına açın. Kındılçeşme Kemerlilerindir. Kındılçeşme halkındır.” dedi. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yaklaşık 20 yıldır kapalı halde bulunan ve halka kazandırılması için çalışma başlatılan Kındılçeşme Günübirlik Kamp Alanı, CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya tarafından TBMM’de gündeme taşındı.

 

Kındılçeşme’nin Kemer Belediyesi tarafından kiralanarak halka kazandırılması için daha önce vatandaşların katıldığı büyük bir miting yapılmış, ardından milletvekillerinin de katılımıyla basın açıklaması yapılmıştı.

 

CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, söz konusu alanın Kemer ve Antalya halkının kullanımına açılmasıyla ilgili TBMM’de bir konuşma yaptı.

 

Kındılçeşme Halkındır pankartının da açıldığı konuşmada Kaya şunları söyledi; “Kındılçeşme Günübirlik Kamp Alanı, daha Kemer bilinmezken Türkiye’de çadırlı kamp alanı olarak kullanılan Kemerli ve Antalyalı vatandaşlarımızın günübirlik alan olarak kullandığı ve denize girdiği güzel bir alandı. 2004’de Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü burayı bir şirkete ihale etti. Yine aynı müdürlük uygunsuz kullanımdan dolayı 2016’da ihaleyi iptal etti. Gelen tepkiler üzerine iktidar temsilcileri burayı halkın kullanımına açacaklarını ifade ettiler. Lakin geçen bu sürede Kındılçeşme halkın kullanımına açılmadı. Aldığımız haberlere göre buranın bir yere verileceğini öğrendik. Sayın yetkililer, Kemerli vatandaşlarımızın soluk alacağı doğal alanlar kalmadı. Kındıçeşme’yi vatandaşlarımızın kullanımına açın. Kındılçeşme Kemerlilerindir. Kındılçeşme halkındır.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.