Park Halindeki TOGG T10X Alev Aldı!

DÜNYA 09.10.2024 - 16:10, Güncelleme: 09.10.2024 - 16:10 356 kez okundu.
 

Park Halindeki TOGG T10X Alev Aldı!

Yaşanan bir olayda, park halindeki TOGG T10X'in alev topuna dönüştüğü anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
Viranşehir ilçesinde geçtiğimiz cuma günü meydana gelen yangında, Türkiye’nin yerli otomobili tamamen kullanılamaz hale geldi. İddialara göre, aracın yangın sırasında şarjda olduğu belirtildi.   Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), yaşanan olayla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "4 Ekim Cuma günü, Viranşehir’de kullanıcımızın özel mülkünde park halinde olan T10X model aracımızda yangın meydana gelmiştir. Yangın kısa sürede kontrol altına alınmış olup, herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmamıştır."   TOGG yetkilileri, yangının ardından araç sahibiyle derhal iletişime geçildiğini ve aracın detaylı inceleme için TOGG Gemlik Kampüsü’ne götürüldüğünü belirtti. Yapılan ilk incelemelerde yangının bataryadan kaynaklanmadığı tespit edildi. Şirket, yangının sebebinin tam olarak belirlenmesi için teknik incelemelerin sürdüğünü kamuoyuna duyurdu.
Yaşanan bir olayda, park halindeki TOGG T10X'in alev topuna dönüştüğü anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Viranşehir ilçesinde geçtiğimiz cuma günü meydana gelen yangında, Türkiye’nin yerli otomobili tamamen kullanılamaz hale geldi. İddialara göre, aracın yangın sırasında şarjda olduğu belirtildi.

 

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), yaşanan olayla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "4 Ekim Cuma günü, Viranşehir’de kullanıcımızın özel mülkünde park halinde olan T10X model aracımızda yangın meydana gelmiştir. Yangın kısa sürede kontrol altına alınmış olup, herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmamıştır."

 

TOGG yetkilileri, yangının ardından araç sahibiyle derhal iletişime geçildiğini ve aracın detaylı inceleme için TOGG Gemlik Kampüsü’ne götürüldüğünü belirtti. Yapılan ilk incelemelerde yangının bataryadan kaynaklanmadığı tespit edildi. Şirket, yangının sebebinin tam olarak belirlenmesi için teknik incelemelerin sürdüğünü kamuoyuna duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.