Burdur'da da şubesi olan ünlü köftecide domuz eti çıktı!

DÜNYA 09.10.2024 - 18:06, Güncelleme: 09.10.2024 - 18:06 480 kez okundu.
 

Burdur'da da şubesi olan ünlü köftecide domuz eti çıktı!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından paylaşılan sakıncalı ürünler listesinde büyük bir zincirin de ürünlerinde domuz eti çıktığı iddia edildi.
Düzce'deki Saydam Yemek ve Organizasyon firmasının üniversite yurtlarındaki öğrencilere yedirdiği dana rostonun içinde domuz eti tespit edilmişti.  O büyük şirketin adı da gün içinde açıklandı. Şirketin bazı ürünlerinde domuz eti bulunduğu resmi raporla saptandı. Raporda domuz etinin "tüketime hazır pişmiş köfte" ürününde tespit edildiği belirtildi. Tarım ve Orman Bakanlığı, ürünlerinde taklit ve tağşiş yapan firmaları ifşa etmeye devam ediyor. Bu süreçte bir köfte zincirinde domuz eti tespit edildiği iddiaları büyük yankı uyandırdı. Gazeteci Fatih Altaylı, konuya değinerek firmanın adının mahkeme sonuçlanıncaya kadar duyulmayabileceğini belirtmişti. Rasim Ozan Kütahyalı ise Tarım Bakanlığı'nın analiz raporunu gördüğünü iddia ederek, listede bu firmanın olduğunu ifade etti. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın muayene ve analiz raporunda, Ankara-Etimesgut'taki bir şubesinde satılan "tüketime hazır pişmiş köfte" ürününde domuz eti tespit edildiği bilgisi yer aldı. Türkiye'de 200'den fazla şubesi bulunan firmanın avukatı, konu hakkında bilgisi olmadığını ve açıklama yapamayacağını söyledi.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından paylaşılan sakıncalı ürünler listesinde büyük bir zincirin de ürünlerinde domuz eti çıktığı iddia edildi.

Düzce'deki Saydam Yemek ve Organizasyon firmasının üniversite yurtlarındaki öğrencilere yedirdiği dana rostonun içinde domuz eti tespit edilmişti.  O büyük şirketin adı da gün içinde açıklandı. Şirketin bazı ürünlerinde domuz eti bulunduğu resmi raporla saptandı. Raporda domuz etinin "tüketime hazır pişmiş köfte" ürününde tespit edildiği belirtildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, ürünlerinde taklit ve tağşiş yapan firmaları ifşa etmeye devam ediyor. Bu süreçte bir köfte zincirinde domuz eti tespit edildiği iddiaları büyük yankı uyandırdı. Gazeteci Fatih Altaylı, konuya değinerek firmanın adının mahkeme sonuçlanıncaya kadar duyulmayabileceğini belirtmişti. Rasim Ozan Kütahyalı ise Tarım Bakanlığı'nın analiz raporunu gördüğünü iddia ederek, listede bu firmanın olduğunu ifade etti.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın muayene ve analiz raporunda, Ankara-Etimesgut'taki bir şubesinde satılan "tüketime hazır pişmiş köfte" ürününde domuz eti tespit edildiği bilgisi yer aldı. Türkiye'de 200'den fazla şubesi bulunan firmanın avukatı, konu hakkında bilgisi olmadığını ve açıklama yapamayacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.