Başkan Ercengiz’den Başkan Kocagöz’e Ziyaret

DÜNYA 16.10.2024 - 20:15, Güncelleme: 16.10.2024 - 20:15 409 kez okundu.
 

Başkan Ercengiz’den Başkan Kocagöz’e Ziyaret

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
    Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başkan Ercengiz, "Kepez’in sevilen yüzü, deneyimli belediyeci ve yeni dönemde Kepez Belediye Başkanımız Mesut Kocagöz'ü makamında ziyaret ederek başarı dileklerimizi ilettik. Başkanımıza bir kez daha başarılar diliyoruz," ifadelerini kullandı. Başkan Kocagöz ise, "Burdur Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz'i belediyemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Belediyelerimizin çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Ali Orkun Başkan'ımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum," dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

 

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başkan Ercengiz, "Kepez’in sevilen yüzü, deneyimli belediyeci ve yeni dönemde Kepez Belediye Başkanımız Mesut Kocagöz'ü makamında ziyaret ederek başarı dileklerimizi ilettik. Başkanımıza bir kez daha başarılar diliyoruz," ifadelerini kullandı.

Başkan Kocagöz ise, "Burdur Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz'i belediyemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Belediyelerimizin çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Ali Orkun Başkan'ımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum," dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.