Butterfly Güzellik Merkezi 8. Yılını Ünlü İsimlerle Kutladı ve Meme Kanseri Farkındalık Projesine İmza Attı

22.10.2024 - 00:23, Güncelleme: 22.10.2024 - 00:23 491 kez okundu.
 

Butterfly Güzellik Merkezi 8. Yılını Ünlü İsimlerle Kutladı ve Meme Kanseri Farkındalık Projesine İmza Attı

Cemre Melis Çınar, Burçin Abdullah, Aslı Samat gibi ünlülerin katıldığı etkinlik, Ekim Ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı’na dikkat çekti.   Butterfly Güzellik Merkezi, 8. kuruluş yıl dönümünü ünlü influencer ve oyuncuların katılımıyla görkemli bir etkinlikle kutladı. Etkinlik, sadece bir kutlamadan ibaret değildi; aynı zamanda Ekim Ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında önemli bir sosyal sorumluluk projesi de hayata geçirildi.   Dora Magazin ve Butterfly Güzellik Merkezi iş birliğiyle gerçekleşen bu özel etkinlikte, Cemre Melis Çınar, Burçin Abdullah, Aslı Samat, Sılay Korkmaz, Su Soley ve İpek Arkan gibi ünlü isimler, meme kanserine karşı farkındalık yaratmak için buluştu. Etkinliğe katılan tüm konuklar, pembe kurdelelerini takarak, meme kanserinin erken teşhisinin önemini bir kez daha vurguladılar. Ünlü isimler ellerinde dövizlerle, meme kanserine karşı duyarlılık mesajlarını etkinlik boyunca iletmeye devam etti.   Katılımcılar, Butterfly Güzellik Merkezi’nin son teknoloji cihazlarını ve güzellik işlemlerini yakından inceleyerek, merkezde sunulan hizmetlerle de ilgili bilgi sahibi oldular.   Butterfly Güzellik Merkezi yetkilileri, 8. yıllarını böylesine anlamlı bir proje ile kutlamaktan büyük gurur duyduklarını ifade ederken, katılımcıların da bu farkındalığa katkıda bulunmalarından ötürü memnuniyet duyduklarını belirttiler. Meme kanserinin erken teşhisinin önemini vurgulayan etkinlik, Ekim ayı boyunca devam edecek bilinçlendirme projelerine öncülük etti.   Bu anlamlı etkinlik, Butterfly Güzellik Merkezi’nin toplumsal sorumluluk bilinciyle, güzellik sektöründeki başarılarını birleştirdiği bir platform olarak büyük ilgi topladı. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Cemre Melis Çınar, Burçin Abdullah, Aslı Samat gibi ünlülerin katıldığı etkinlik, Ekim Ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı’na dikkat çekti.
 
Butterfly Güzellik Merkezi, 8. kuruluş yıl dönümünü ünlü influencer ve oyuncuların katılımıyla görkemli bir etkinlikle kutladı. Etkinlik, sadece bir kutlamadan ibaret değildi; aynı zamanda Ekim Ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında önemli bir sosyal sorumluluk projesi de hayata geçirildi.
 
Dora Magazin ve Butterfly Güzellik Merkezi iş birliğiyle gerçekleşen bu özel etkinlikte, Cemre Melis Çınar, Burçin Abdullah, Aslı Samat, Sılay Korkmaz, Su Soley ve İpek Arkan gibi ünlü isimler, meme kanserine karşı farkındalık yaratmak için buluştu. Etkinliğe katılan tüm konuklar, pembe kurdelelerini takarak, meme kanserinin erken teşhisinin önemini bir kez daha vurguladılar. Ünlü isimler ellerinde dövizlerle, meme kanserine karşı duyarlılık mesajlarını etkinlik boyunca iletmeye devam etti.
 
Katılımcılar, Butterfly Güzellik Merkezi’nin son teknoloji cihazlarını ve güzellik işlemlerini yakından inceleyerek, merkezde sunulan hizmetlerle de ilgili bilgi sahibi oldular.
 
Butterfly Güzellik Merkezi yetkilileri, 8. yıllarını böylesine anlamlı bir proje ile kutlamaktan büyük gurur duyduklarını ifade ederken, katılımcıların da bu farkındalığa katkıda bulunmalarından ötürü memnuniyet duyduklarını belirttiler. Meme kanserinin erken teşhisinin önemini vurgulayan etkinlik, Ekim ayı boyunca devam edecek bilinçlendirme projelerine öncülük etti.
 
Bu anlamlı etkinlik, Butterfly Güzellik Merkezi’nin toplumsal sorumluluk bilinciyle, güzellik sektöründeki başarılarını birleştirdiği bir platform olarak büyük ilgi topladı.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.