Isparta'da 3 Özel Hastaneye Yenidoğan Denetimi: Usulsüzlük Tespit Edildi

DÜNYA 22.10.2024 - 10:01, Güncelleme: 22.10.2024 - 10:01 283 kez okundu.
 

Isparta'da 3 Özel Hastaneye Yenidoğan Denetimi: Usulsüzlük Tespit Edildi

Isparta İl Sağlık Müdürlüğü, gece saatlerinde sürpriz bir denetim operasyonu düzenleyerek MEDDEM, DAVRAZ ve MEDIKAYA özel hastanelerine baskın yaptı.
Burdurlularında doğum için tercih ettikleri özel hastanelerde denetimler kapsamında, yoğun bakım, yeni doğan üniteleri, poliklinikler ve servislere yatırılan hastaların dosyaları dikkatle incelendi. Hastaların Tedavi Süreçleri İncelendi Bu şok denetimlerde, hastanelerin sağlık hizmet kalitesi, mevzuata uygunlukları ve hasta haklarına ilişkin uygulamaları denetlendi. Özellikle yoğun bakımda tedavi gören hastaların durumu ve kullanılan ilaçların kayıtları titizlikle değerlendirildi. Yoğun Bakım Ünitelerinde Usulsüzlük! Denetim sırasında bazı hastaların, servislerde yatması gerekirken usulsüz bir şekilde yoğun bakım ünitelerinde tutulduğu tespit edildi. Ayrıca yeni doğan ünitelerinde de anne ve bebek sağlığı ile ilgili önemli incelemeler yapıldı. Tespit edilen eksiklikler raporlanarak, hastaneler hakkında gerekli yasal adımlar atılacağı açıklandı. Denetimlerin düzenli olarak devam edeceği bildirildi.
Isparta İl Sağlık Müdürlüğü, gece saatlerinde sürpriz bir denetim operasyonu düzenleyerek MEDDEM, DAVRAZ ve MEDIKAYA özel hastanelerine baskın yaptı.

Burdurlularında doğum için tercih ettikleri özel hastanelerde denetimler kapsamında, yoğun bakım, yeni doğan üniteleri, poliklinikler ve servislere yatırılan hastaların dosyaları dikkatle incelendi.

Hastaların Tedavi Süreçleri İncelendi
Bu şok denetimlerde, hastanelerin sağlık hizmet kalitesi, mevzuata uygunlukları ve hasta haklarına ilişkin uygulamaları denetlendi. Özellikle yoğun bakımda tedavi gören hastaların durumu ve kullanılan ilaçların kayıtları titizlikle değerlendirildi.

Yoğun Bakım Ünitelerinde Usulsüzlük!
Denetim sırasında bazı hastaların, servislerde yatması gerekirken usulsüz bir şekilde yoğun bakım ünitelerinde tutulduğu tespit edildi. Ayrıca yeni doğan ünitelerinde de anne ve bebek sağlığı ile ilgili önemli incelemeler yapıldı.

Tespit edilen eksiklikler raporlanarak, hastaneler hakkında gerekli yasal adımlar atılacağı açıklandı. Denetimlerin düzenli olarak devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.